Ексклюзиви
пʼятниця, 19 грудня 2014 20:15

Кіновечір: три серіали 2014 року, які неможливо було пропустити

Кіновечір: три серіали 2014 року, які неможливо було пропустити
Фото: nfor.org

Рік, що минає порадував прихильників серіалів довгоочікуваними продовженнями їх улюблених телевізійних історій, а також серіальними новинками. Пропонуємо до вашої уваги три історії, які просто не могли залишитися непоміченими. Якщо ви ще не встигли їх переглянути — не біда! На сьогоднішній день кожної з них знято лише по одному сезону з 8-10 серій. А отже вам вистачить одних вихідних, щоб надолужити згаяне.

Справжній детектив  (True Detective)
Заплутана детективна історія, яка почалася у 1995 році, продовжується через 17 років. І у 2012 році двоє колишніх напарників знову розпочинають розслідування справи про серійне вбивство. В цій роботі Метью МакКонахі остаточно відходить від образу голівудського героя-коханця і втілює на екрані образ детектива з купою внутрішніх протиріч. Доповненням акторського дуету стає Вуді Харрельсон, який як завжди органічно впорався з характерною роллю. Окрім цікавого сценарію та прекрасного акторського складу уваги заслуговує саундтрек, який вдало доповнює атмосферу детективу, та заставка до серіалу, яка викликала бурхливе захоплення у фанатів цього проекту.

 Лікарня Нікербокер (The Knick )

Стівен Содерберг за свою довгу та продуктивну режисерську кар'єру встиг створити чимало знакових стрічок. Але цього разу метр змінив кіно на серіал та запустив новий телевізійний проект. "Лікарня Нікербокер" переносить глядачів у Нью-Йорк початку ХХ століття. У міській лікарні працює геніальний хірург Джон Текері, який не лише рятує людські життя, але й намагається робити наукові відкриття, які в подальшому змінять історію медицини. До роботи над серіалом залучили доктора Стелі Бернса, засновника і генерального директора The Burns Archive - найбільшої приватної колекції медичних фотографій, знятих у період з 1839 по 1950 рр. Його консультації допомогли максимально точно відтворити атмосферу, яка панувала в лікарнях того часу.

Фарго ( Fargo )

У 1995 році брати Коени зняли оскароносний "Фарго" — кримінальну драму з елементами комедії. Саме цей фільм і надихнув на створення однойменного серіалу, який неодмінно сподобається шанувальникам чорного гумору та різноманітних кримінальних історій. Життя скромного та невпевненого в собі менеджера з продажу страхових полісів в невеликому містечку кардинально змінює зустріч з жорстким та жорстоким Лорном Малво. Головні ролі в серіалі виконують Мартін Фріман ( Доктор Ватсон з "Шерлока" та Більбо з трилогії "Хоббіт") та Біллі Боб Торнтон, який просто неперевершений у ролі брутальних, скептичних "поганих хлопців".

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три серіали 2014 року, які неможливо було пропустити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі