пʼятниця, 12 грудня 2014 20:33

Кіновечір: три фільми, що надихають на кулінарні експерименти

Кіновечір: три фільми, що надихають на кулінарні експерименти
Фото: domovenokk.ru

Іноді для того, щоб надихнутися на приготування чогось незвичного, достатньо подивитися як готують інші. Пропонуємо до вашої уваги три стрічки, які перенесуть вас у світ сміливих кулінарних експериментів. Смачного перегляду!

Прянощі та пристрасті (2014)

Лассе Халльстрем, який 14 років тому зняв неймовірно смачний у всіх сенсах "Шоколад", знову повернувся до теми гастрономічних шедеврів та палких пристрастей. Знятий по роману "Подорож довжиною в 100 кроків" (The Hundred-Foot Journey) новий фільм режисера розповідає історію про сім'ю індійських емігрантів, яка вирішує відкрити у Франції сімейний ресторан навпроти закладу, відзначеного мішленівською зіркою. Чи зможе аромат карі просочитися на високу кухню і чи переросте ворожнеча та конкуренція в дружбу і навіть кохання?



Джулі та Джулія ( 2009)

Ви колись рахували скільки різних страв готуєте впродовж року? Джулі Пауелл вирішила приготувати 524. Для цього їй знадобляться книга рецептів її кулінарного кумира Джулії Чайлд, міцні нерви та підтримка близьких. Паралельно з історією Джулі глядачі дізнаються історію автора книги Джулії, яку просто неперевершено зіграла Меріл Стріп.




Кухар на колесах (2014)

Чи може вулична їжа бути кулінарним шедевром? Безперечно! Адже за справу береться шеф-повар Карл Каспер, який покинув престижний ресторан задля того, щоб знайти себе та вільно реалізувати свої ідеї. Мандруючи Америкою в закусочній на колесах він експериментує зі смаками та повертає смак власному життю. Можливо, після перегляду цього фільму ви по-іншому подивитесь на бутерброди.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три фільми, що надихають на кулінарні експерименти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі