четвер, 06 серпня 2020 10:25

Кінґ анонсував вихід нового роману про незвичайні здібності

Кінґ анонсував вихід нового роману про незвичайні здібності
Стівен Кінґ анонсував вихід свого нового роману "Пізніше". Фото: like.if.ua

Письменник Стівен Кінґ анонсував вихід свого нового роману "Пізніше". На полицях магазинів він з'явиться у березні 2021 року.

Книга розповість історію Джеймі Конкліна, хлопчика, чиї незвичайні здібності допомагають місцевим детективам у розкритті злочину, пише The Independent.

У ній автор досліджує теми дорослішання, втрати невинності і протистояння силам зла. Слоган роману: "Тільки мертві не мають секретів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чума" Альбера Камю та інші книги, які йдуть на ура в читачів на карантині

"Пізніше" стане прекрасною історією про дорослішання і зіткнення з вашими демонами - будь вони метафоричні або (як іноді трапляється в романі Стівена Кінґа) реальні. Це жахливо, ніжно, несамовито і чесно, і ми так раді донести це до читачів, - сказав письменник.

Попередній роман Кінґа "Інститут" вийшов 2019 року. І увійшов до топ-10 книг за кількістю попередніх замовлень. За сюжетом, батьків хлопчика на ім'я Люк Елліс убивають уночі у власному будинку, а малюка викрадають. Пізніше він прокидається у місці, яке називають Інститут. Там живуть діти з дивовижними здібностями. Директор Інституту місіс Сігсбі робить усе, щоб забрати чари дітей.

Зараз ви читаєте новину «Кінґ анонсував вихід нового роману про незвичайні здібності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі