четвер, 27 квітня 2017 14:27

"Як у ресторані: прийшов, заспівав" - продюсер прокоментувала виступ переможця "Голосу країни"

"Як у ресторані: прийшов, заспівав" - продюсер прокоментувала виступ переможця "Голосу країни"
Олена Мозгова з батьком Фото: ТаблоID

Продюсер Олена Мозгова, дочка співака Миколи Мозгового, прокоментувала перемогу священика Олександра Клименка у шоу "Голосу країни" з піснею її батька "Мамина любов".

"Незважаючи на те, що він переміг з піснею батька, яку я дуже люблю, я його не підтримувала. Почитала, що він з Московського патріархату. Для мене це важливо", - розповіла Мозгова "Обозревателю".

Олена зазначила, що учасник шоу має гарні вокальні дані, проте його виступи подібні на пісні в ресторані.

"Участь духовенства в подібних шоу - для мене це не дуже прийнятно. Але це моя думка. Що стосується його вокальних даних, ну добре співає, але сказати, що це голос країни - я не можу. В ньому немає творчості. Як у ресторані: прийшов, заспівав. Навіть якщо ти берешся за чиюсь пісню, ти все одно повинен як-небудь по-своєму її заспівати", - продовжила Мозгова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець "Голосу країни" віддав суперниці право на кліп

Олена вважає, що пісня у виконанні священика Олександра Клименка прозвучала без будь-якої творчості.

"Він намагався співати близько до оригіналу, але краще батька він не заспівав. Це в принципі неможливо. Таких вокалістів, як батько дуже мало в країні. У таких випадках ти повинен пережити цю пісню, додати щось своє", - підсумувала продюсер.

Під час прямого ефіру "Голосу країни" визначили переможця 7-го сезону. Ним став Олександр Клименко з команди Тіни Кароль. Переможця визначили телеглядачі шляхом телефонного та SMS-голосування. Клименко не тільки завоював звання "голос країни", але й отримав у подарунок квартиру в Києві та тримісячну ротацію на радіо "Хіт ФМ".

Зараз ви читаєте новину «"Як у ресторані: прийшов, заспівав" - продюсер прокоментувала виступ переможця "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі