понеділок, 24 квітня 2017 12:40

Переможець "Голосу країни" віддав суперниці право на кліп

Переможець "Голосу країни" віддав суперниці право на кліп
Олександр Клименко. Фото:z-pravda.com.ua

Протоієрей Олександр Клименко віддав частину своїх подарунків Інгрет Костенко.

Дівчина стала срібною призеркою шоу. Отець подарував їй право запису пісні, кліпу та три місяці ротації на радіо. Чому відмовився від частини подарунків Олександр розповів у "Сніданку з "1+1".

"Стосовно вчинку у фіналі, знаєте, я ледь про нього не забув, стоячи на сцені. Тому що Катя говорить: "Все, піднімайтесь наверх", все в такому швидкому режимі відбувається. Але, бачите, навіть ви відчули: ну от що мені з ним робити? Я цього не потребую, тим паче я б не хотів зв'язувати життя зі співом, як частиною мого заробітку. Якщо я б хотів виступати як священик, то лише в соціальних концертах, де моя присутність як священика буде адекватна. Я б не хотів робити це частиною заробітку. А коли поряд стоїть Інгрет, той живчик, який сам ходячий кліп, яку можна наживо знімати, тому що вона вибухає кожну хвилину на проекті, це адекватне рішення. Чесно кажучи, для мене це був би тягар", - прокоментував отець Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни" отець Олександр прокоментував свої скандальні записи у соцмережі

23 квітня відбувся фінал вокального шоу "Голос країни" на телеканалі "1+1". Найбільшу кількість глядацьких голосів отримав 33-річний Олександр Клименко. Він - священик УПЦ МП у Софроніївському храмі міста Березань та Свято-Троїцькому храмі села Недра Баришівського району на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Переможець "Голосу країни" віддав суперниці право на кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі