четвер, 20 квітня 2017 11:35

Учасник "Голосу країни" отець Олександр прокоментував свої скандальні записи у соцмережі
5

Учасник "Голосу країни" отець Олександр розповів про свої скандальні записи у соцмережі
Фото: shocked.news
Учасник "Голосу країни" отець Олександр розповів про свої скандальні записи у соцмережі
Учасник "Голосу країни" отець Олександр розповів про свої скандальні записи у соцмережі
Учасник "Голосу країни" отець Олександр розповів про свої скандальні записи у соцмережі
Учасник "Голосу країни" отець Олександр розповів про свої скандальні записи у соцмережі
Учасник пісенного телешоу "Голос країни" священик Олександр Клименко прокоментував свої записи у Facebook, навколо яких розгорівся скандал.
2014-го він назвав героїв Небесної сотні "безумцями". Також глузував із хресної ходи вірян УПЦ Київського патріархату, публікував дописи проросійського і російського духовенства та колишнього священика, російського актора-українофоба Охлобистіна.
Отець Олександр - священик УПЦ Московського патріархату, настоятель Софроніївської громади міста Березань і Свято-Троїцького храму селища Недра на Київщині.
"Моя дружина закінчила Інститут журналістики імені Шевченка. Там вчили чесній журналістиці. Коли перед тим, як публікувати якусь інформацію проводять аналіз. Над кожним текстом мають проводити кропітку роботу. Журналісти не звернули увагу на те, що допис про Майдан був створений за два тижні до масових розстрілів. Усталеного виразу "герої Майдану" чи "герої Небесної сотні" - тоді ще не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль зізналась, за кого вболіває на "Голосі країни-7"

Текст був реакцією на виступ одного з політиків. Він сказав жахливу і безвідповідальну фразу: "Куля в лоб – то куля в лоб". Так звучить псевдогероїка, коли людина не збирається підставляти свій лоб. А цією фразою підігріває кров у тих, хто вірить в ту чи іншу ідею. Мене дуже обурило це закликання до самопожертви. Не звик рекламувати себе, але далі у моїй стрічці можна побачити, як я брав участь у концертах, присвячених збору коштів на підтримку воїнів АТО. Як ми освячували автомобілі для гуманітарних цілей та відспівували трьох наших загиблих воїнів. Крим, Донбас – це дуже болюча тематика для мене", - сказав Олександр Клименко. Про це йдеться на tsn.ua.
"Коли почалося ті події, ми зрозуміли, що маємо підтримати наших хлопців, чим можемо. Не зброєю, звісно, бо ми християни. Наша парафія стабільно збирала та передавала ікони, молитовники, пояски "Живий в помочі", хрестики, теплі речі, медикаменти передавали стабільно. Ще хтось банку сала, а хтось банку смальцю. Хтось якісь домашні запаси, горіхи. Та це не тема для реклами. Це не по-християнськи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інгрет Костенко пройшла до півфівналу "Голосу"

У церкві, де я служу, був з дитинства. Вперше потрапив сюди в сім років. Тут відчув віру і став священиком. Не бачу у моєму служінні пропаганди заборонених в Україні речей. Християнство близьке мені саме тим, що воно достатньо вільне. Тут немає гуру, підкорення всьому і всім. Тільки вільне спілкування з Богом", - додав він.

Отець Олександр має чотирьох дітей. На "Голосі країни" він у команді Тіни Кароль. У великодньому півфіналі співав молитву "Аксіон Естін". За Олександра проголосували 93% глядачів, за його суперницю Кatya Chilly – 7%.

Переможиця Євробачення-2016 у Стокгольмі Джамала проспівала для коханого зі сцени весільну клятву. Це відбулося на телешоу "Голос країни". Наречений подарував артистці квіти.

Зараз ви читаєте новину «Учасник "Голосу країни" отець Олександр прокоментував свої скандальні записи у соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі