понеділок, 15 січня 2007 11:02

Кайлі Міноуг відмінила концерти через хворобу

Австралійська співачка Кайлі Міноуг відмінила два концерти свого відновленого туру в Манчестері через хворе горло. Про це повідомив її представник Джон Біллс. Він і заперечив будь-який зв"язок між минулою хворобою Міноуг - раком грудей - і новим захворюванням.

У минулу суботу в Манчестері співачка провела лише половину 2,5-годинного концерту і пішла зі сцени, вибачившись перед своїми прихильниками.

- Я підхопила застуду, - сказала Міноуг.

У неділю лікарі порадили їй відмінити найближчі концерти в понеділок і вівторок - 15 і 16 січня. Проте концерти в четвер і п"ятницю поки не відмінені. Організатори шоу пообіцяли, що й відмінені концерти будуть відновлені. Тим, хто купив квитки на концерти Міноуг, порадили не викидати їх і стежити за повідомленнями на офіційному сайті арени MEN в Манчестері.

У Великобританії Міноуг вже дала 7 концертів на арені "Уемблі". Наступні її 6 концертів були заплановані в Манчестері. Новий тур "Showgirl Homecoming Tour" 38-річної Кайлі Міноуг почався в Австралії в листопаді.

У травні 2005-го, після того, як лікарі поставили Міноуг діагноз - рак грудей, співачці зробили успішну операцію в Мельбурні. Це відбулося після того, як Кайлі завершила гастрольний тур Європою і планувала дати концерт в Австралії. Потім вона пройшла курс хіміотерапії в Парижі, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Кайлі Міноуг відмінила концерти через хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі