субота, 21 липня 2012 19:57

Італійські моделі фотографувалися з живою рибою на голові
9

Італійський фотограф Валеріо Наполетано на відкритті виставки «MEDITERRANEA» у Львові
Фото: Фото: Ольга Швед

20 липня в Національному Музеї у Львові відкрили виставку робіт італійського фешн-фотографа Валеріо Наполетано "MEDITERRANEA" (Середземномор'я).

Валеріо Наполетано – фотограф, засновник фотостудії Studio Nuove Idee, автор 3-х персональних виставок та чисельних майстер-класів з фешн-фотографії в Італії і світі. Торік робота італійця перемогла на 6-му Міжнародному Салоні-турне художньої фотографії "З любов'ю до Жінки".

На запрошення Президента Салону Юрія Тітовця Валеріо входитиме до складу Міжнародного журі на цьогорічному конкурсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземні фотографи побачили в Донецьку кітч, біль та голі тіла

Експозиція складається з 13-ти робіт. Тематика виставки - два світи: поєднання людини і морської природи. На фотороботах зображені моделі з морепродуктами та рибальськими знаряддями.

"Над кожним фото команда з шести людей, мене та моделі працювала весь день. Ми купували свіжу рибу різних видів, що водиться в італійських морях, і одразу готувалися до зйомок. Вага деяких рибин, восьминога була кілька кілограмів, ми прив'язували їх дротом до голови моделі. Їм було дуже важко, риба починала смердіти, макіяж стікав. Особливо важко було дівчині тримати на голові важку 5-кілограмову рибальську сітку. Але наприкінці дня ми всі розслаблялися, бувало, разом готували ті ж морепродукти", - розповів Наполетано.

У зйомці брали участь професійні моделі та красиві дівчата.

Італійський фотограф буде у Львові цілий тиждень. Триватиме виставка до кінця місяця.

Зараз ви читаєте новину «Італійські моделі фотографувалися з живою рибою на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі