четвер, 16 лютого 2012 19:51

У столичній галереї відкрили фотовиставку чорно-білих портретів зірок і політиків
15

Фото: Фото: Михайло Комаров

15-го лютого в культурно-просвітницькому центрі Олександра Прогнімака Alex Art House відбулась презентація фотопроекту BLACK & WHITE київського фотографа Юлії Безщастної. На ній представили знімки перших 37-ми зіркових учасників. Серед них Яна Клочкова, Євген Червоненко, Наталія Валевська, Влад Троїцький, Олег Пінчук та інші.

"Мені подобається, що я не позував, що я природний, - розповів Євген Червоненко. - Довгі роки в політиці навчили так званому "кам'яному обличчю", хоч я намагаюсь бути щирим. Юля вловила момент щастя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліндсі Лохан обмазали кров'ю для фотовиставки

Юлія Бещастна професійно фотографує два з половиною роки.

"Знімки чорно-білі, бо саме чорно-білі відтінки показують глибину людини, її характер, харизму, - прокоментувала задум проекту Юлія Безщастна. - Дуже хотіла зробити також і дитячі фотографії, але не встигла через терміни. У вересні буде представлено ще до сорока портретів учасників. Я думаю, що там дитячі портрети будуть обов'язково".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові відкрили фотовиставку, присвячену радянським концтаборам

Позаторік Юлія Бещастна провела свою першу фотовиставку репортажних фотопортретів "Віч-на-Віч". Тоді в ній взяли участь Марина Кінах, Дмитро Дікусар, Олена Шоптенко, Наталя Розинська, Антін Мухарський.

"Люди, які обіймають високі пости, у них все розписано "по саме не хочу", і це нормально, що вони не зразу погоджувались, вони намагались знайти вікно, -  розповіла співачка Наталія Валевська, - Фотосесія – це не прийшов, зробив два кадри і все. Треба виставити світло, знайти локацію. Юля як митець намагалася догодити кожному і розкрити кожного якнайкраще".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотовиставка Роксанн Лоуїт "Обличчя" в галереї Brucie Collections

Наприкінці року фотограф планує видати книжку зі світлин проекту. Поруч із фотопортретами додадуть історії успіху кожного героя.

Виставку можна побачити з 16-го до 29-го лютого за адресою: вул. Хорива, 25.

Зараз ви читаєте новину «У столичній галереї відкрили фотовиставку чорно-білих портретів зірок і політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі