середа, 06 червня 2012 14:04

Фотографію оголеної жінки "Чекаю на Євро" показали на виставці у Львові
17

На кожній другій є футбольний м'яч чи поле. Є чотири маленькі скульптури та скляний м'яч із підсвіткою
Фото: Фото: Ольга Швед
"Кілька місяців тому я попросила відомих художників підготувати тематичні роботи спеціально до Чемпіонату — каже Олеся Домаразька, власниця галереї. - Спочатку зреагували трохи мляво, мовляв, хто з фанатів піде на живопис дивитися. Та й не всі творчі люди люблять футбол. Але два десятки митців все-таки погодилося"
Юрко Кох в роботі показав усі надписи до чемпіонату, якими щедро рясніють львівські мури
Не всі творчі люди люблять футбол. Але два десятки митців все-таки погодилося. Малювали у своєму стилі
Більшість робіт — живопис. На кожній другій є футбольний м'яч чи поле. Є чотири маленькі скульптури

5 червня у львівській галереї сучасного мистецтва "Зелена канапа" відкрили групову виставку "Євро 2012".

"Кілька місяців тому я попросила відомих художників підготувати тематичні роботи спеціально до Чемпіонату — каже Олеся Домаразька, власниця галереї. - Спочатку зреагували трохи мляво, мовляв, хто з фанатів піде на живопис дивитися. Та й не всі творчі люди люблять футбол. Але два десятки митців все-таки погодилося. Малювали у своєму стилі. Наприклад, еротоман Сергій Савченко намалював оголену жінку з футбольним м'ячем. Назвав "Приймаюча сторона". Анна Атоян на шовку зобразила обличчя футболістів. Юрко Кох в роботі показав усі надписи до чемпіонату, якими щедро рясніють львівські мури".

Більшість робіт — живопис. На кожній другій є футбольний м'яч чи поле. Є чотири маленькі скульптури та скляний м'яч із підсвіткою.

"Що я хотів сказати своєю роботою? — замислено каже фотограф Сергій Михалків. Його фотографія оголеної жінки в квартирі із назвою "Чекаю на Євро" збирає найбільше глядачів. - тут асоціація із представницями найдавнішої професії. Всі хочуть заробити на Євро. Депутати вже заробили, спортсмени, таксисти, маклери і всі інші ще зароблять. Ну от, дівчатка також хочуть. Коли увечері повертаюся додому з майстерні через центр міста, то помічаю, що з'явилося багато нетутешніх дівчат. Вони виклично вдягнені, гуляють поодинці чи вдвох. Моя модель зовсім не образилася, що я так підписав фото. Навіть на виставку з друзями прийшла".

Триватиме виставка "Євро 2012" до 24 червня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Фотографію оголеної жінки "Чекаю на Євро" показали на виставці у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі