понеділок, 05 листопада 2018 21:45

Ілон Маск став героєм дитячої книжки

Ілон Маск став героєм дитячої книжки
В Україні видали біографію Маска для дітей. Фото: finance.rambler.ru

Українське видавництво мотиваційної літератури IPIO випустило книжку про американського винахідника і підприємця Ілона Маска.

Видання увійшло в дитячу серію "Видатні особистості", яка у художній формі оповідає біографії відомих людей.

"Ілон Маск вчить мислити ширше, глибше, замислитися над долею світу. Він отримував безліч відмов і стільки ж критики у свою адресу. Ніхто не вірив в інтернет-банкінг, автомобілі без палива і тим паче в ракети, які можна самостійно побудувати. Історія Маска вчить ніколи не здаватися, вірити в себе та бути впевненим у можливості неможливого", - кажуть у видавництві.

Книга відповість на такі запитання: "Скільки книжок Ілон Маск може прочитати за день? За що однолітки не любили Маска? На що Ілон Маск витрачає більшість своїх грошей? Якого персонажа з відомого фільму нагадує вам Ілон Маск?".

Крім того, у виданні зачеплять тему дитячого булінгу. Ілон Маск потерпав від цькувань однолітків у школі.

Книжку рекомендують для прочитання дітям від 8 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український роман потрапив у десятку найкращих, за версією Amazon

Раніше у серії "Видатні особистості" виходили книжки про Маргарет Тетчер, Чарлі Чапліна, Леонардо до Вінчі, Коко Шанель, Альберта Ейнштейна, Ніколу Теслу, Блеза Паскаля, Одрі Хепберн.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Маск став героєм дитячої книжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі