пʼятниця, 09 серпня 2013 15:22

Художник вимагає у Мистецького Арсеналу відновити його зафарбований "Страшний суд"

 
Художник Володимир Кузнєцов, роботу якого зафарбувала чорною фарбою директор "Мистецького Арсеналу", вимагає від Наталії Заболотної спростувати наклепницьку інформацію про нього, пише видання Українська правда.

Про це Володимир Кузнєцов написав у листі на ім'я Заболотної, який він опублікував на своїй сторінці у Facebook. "У випадку, якщо таке спростування не буде опубліковано, а реставрація роботи не буде здійснена, я буду змушений звернутися за захистом своїх прав до суду", - пояснює художник.

"Також вимагаю, щоб особи, які закрили мою роботу чорною фарбою, відреставрували її власним коштом", - написав Кузнєцов. Якщо цього не буде зроблено, художник каже, що буде "розцінювати такі дії як грубе порушення мого права власності на роботу та право інтелектуальної власності".

Художник наголошує, що Наталія Заболотна надала про нього неправдиву інформацію. Зокрема про те, що піднятий шум у пресі здійснений задля піару художника і картина не відповідала темі виставки.

 

Зараз ви читаєте новину «Художник вимагає у Мистецького Арсеналу відновити його зафарбований "Страшний суд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі