четвер, 20 грудня 2012 16:21

"Гвоздівчанка", Гроссу, Мітя and Пряники - на вихідних виберуть учасника Євробачення від України

 

На сьогоднішній день Національна телекомпанія отримала 38 заявок від бажаючих взяти участь у національному відборі на пісенний конкурс Євробачення.

За те щоб представляти Україну в Швеції змагатимуться: Тетяна Ширко, Юлія Куниця, група "Star Angels", дует "Коханий, Кохана", Godo, Джоя, Ілона Шульга, Максим Новицький, Євген Білозеров, група "Rolleks", Natti, Ана Стесі, Віталій Галай, ангелів, Едуард Романюта, гурт "Ділайс", Лена Корнєєва, Аліна Гроссу, дует "Emotion", Галина Безрук, група "Patrix", Людмила Ясінська, Даша Медова, Уляна Рудокова і Мітя and Пряники, Юлія Степанець - група "Six o'clock", Таня Брянцева, Марієтта, ансамбль "Джерело", ансамбль "Гвоздівчанка", ансамбль "Живемо", Бажіашвіллі Афтанділ, Діма Скалозубов, група "Napoli", Viktoriya, група " Трініті ", Яків Смирнов, Діана Мірошниченко, Інеш.

У п'ятницю, 21 грудня, професійне журі обере 20 учасників конкурсу з числа тих, хто подав заявки. Фінальний концерт, за результатами якого визначиться представник України на Євробаченні, відбудеться в неділю, 23 грудня.

Згідно з правилами, до заявки на участь в українському національному відборі повинні бути додані письмові гарантії авторського права на музику і текст пісні, а також письмові гарантії наявності фінансових можливостей учасника для участі в Євробаченні.

58-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення пройде у шведському місті Мальме з 14 по 18 травня 2013 року. Право приймати Євробачення в Швеції завоювала для своєї країни співачка Лорін, яка з піснею "Euphoria" зайняла перше місце на Євробаченні-2012.

Зараз ви читаєте новину «"Гвоздівчанка", Гроссу, Мітя and Пряники - на вихідних виберуть учасника Євробачення від України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі