пʼятниця, 07 грудня 2012 00:45

Сукню Анастасії Петрик перекроювали манікюрними ножицями

Автор: фото З САЙТА WWW.shoubiz.com.ua
  Співак Валерій Меладзе вітається з Анастасією Петрик на фестивалі ”Нова Хвиля” у латвійській Юрмалі торік. 2010-го Анастасія перемогла на дитячій ”Новій хвилі”
Співак Валерій Меладзе вітається з Анастасією Петрик на фестивалі ”Нова Хвиля” у латвійській Юрмалі торік. 2010-го Анастасія перемогла на дитячій ”Новій хвилі”

— У нас була дика паніка перед концертом. Настина сукня непрозора. Але коли ввімкнули юпітери на репетиції — на дівчинку вдарило сильне світло. І всі побачили, що дитина стоїть у білій білизні, — розповідає київська дизайнерка Діана Дорожкіна, 41 рік. Вона шила сукню для виступу Анастасії Петрик на дитяче Євробачення.

— Організатори зразу сказали: "Так не годиться, у нас дитячий конкурс". Довелося манікюрними ножицями відрізати рукава з репетиційної Настиної сукні і шити під'юпник.

У неділю ввечері 10-річна Анастасія Петрик із командою повертається з нідерландської столиці Амстердам.

Там напередодні перемогла в пісенному конкурсі дитячого Євробачення. В смс-голосуванні вісім країн поставили дівчинці із села Нерубайське Біляївського району Одещини найвищу оцінку — 12 балів. Це перша перемога України. До того 2008 року найвищий результат — друге місце посіла сестра Анастасії Вікторія Петрик, 15 років.

— Спочатку в нашій сім'ї почала співати старша дочка Вікторія, — розповідає батько і продюсер сестер 39-річний бізнесмен Ігор Петрик. — Коли їй було 4, ми пішли на весілля. Віка забрала в музикантів мікрофон і почала співати "Все мы, бабы, стервы". Відтоді ми стали розвивати її талант, возили до репетитора в Одесу. Настю на всі конкурси з пелюшок брали з собою. Коли вона трошки підросла, сказали: "Настюш, або ти з нами їздиш і співаєш сама, або лишаєшся дома". Вона обрала перше. Пісню "Небо" на Євробачення писали всією сім'єю. Мали чотири варіанти тексту і шість — мелодії. На конкурсі всі казали, що вона — талант, маленька Крістіна Аґілера.

У понеділок Анастасія дає прес-конференцію в офісі Національної телекомпанії.

На мобільний заступника президента телекомпанії 41-річного Валіда Арфуша дзвонить міністр культури Михайло Кулиняк, 43 роки. Арфуш умикає гучномовець.

— Величезна дяка, тепер будем приймати дитяче Євробачення, — чути слова Михайла Андрійовича. — До цього причетні й Міністерство культури, і Держтелерадіо, і "Перший Національний". Ми Анастасію не підведем і проведем це свято дитячої пісні на рівні, як було на дорослому Євробаченні.

Місце проведення конкурсу визначає Європейська мовна спілка. Невідомо, чи зупиняться вони на Україні. Рішення винесуть наступного тижня.

У вівторок зранку родина Петриків зустрічається з президентом Віктором Януковичем в Українському домі.

— У Віктора Федоровича була нарада, зібралися чоловік 700. Президент потиснув Насті руку. Подарував мікрофон і мікшерний пульт (електронний  пристрій для обробки звуку. — "ГПУ"). Після зустрічі Настя сказала про Віктора Федоровича: "Позитивний чоловік".

Батьки за перемогу обіцяють подарувати доньці  собаку.

Того ж дня Петрики летять до Москви на запис різдвяного концерту "Пісня року".

Назвати її зіркою світового масштабу — зіпсувати

— Я би не став маленьку дівчинку порівнювати з Аґілерою, — говорить київський музичний критик Олександр Євтушенко, 55 років. — Із  дітьми таких експериментів краще не ставити. Задатки є. Але не треба говорити про Петрик як про подію, що вже відбулася. Бо ці геніальні дівчатка виростають і стають ніким. Наприклад, Аліна Гросу зараз щось знімає і співає, але ж вона нікому не цікава. Тому для Анастасії найважливіше, щоб рідні й батьки не говорили, що вона — Аґілера, мізки не пудрили. Діти дуже сприйнятливі. Назвати її зіркою світового масштабу — зіпсувати. Єдиний вихід — працювати. Причому, не в попсовому напрямку, бо це однозначно їй зашкодить. Для людського голосу як інструменту потрібні музичні вправи. Дитині найкраще починати з народних пісень. Тоді є шанс, що ця дівчинка стане співачкою не тільки рівня обласного центру.

 

Зараз ви читаєте новину «Сукню Анастасії Петрик перекроювали манікюрними ножицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути