понеділок, 03 грудня 2012 12:39

Анастасії Петрик за перемогу на дитячому Євробачені батьки куплять собаку

  Фото: ntv.ru
Фото: ntv.ru

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів батько дівчинки Ігор Петрик.

"Подарунків Насті ще не купували, але обов'язково щось подаруємо. Можливо, це буде собака. Дівчата вже давно про це мріють", - сказав він. "Будемо вирішувати це питання, коли повернемося додому. Нас там вже чекають. Одразу після оголошення результатів конкурсу Насті дзвонив директор школи і класний керівник. Привітали і сказали, що вже чекають на її повернення", - додав він.

Нагадаємо, що фінал дитячого Євробачення пройшов 1 грудня у нідерландському Амстердамі. Друге місце посів грузинський гурт "Funkids", третє - гурт "Compass Band" з Вірменії.

"В Амстердам полетіли всією родиною. Настя дуже хвилювалася, адже розуміла, що за нею стоїть держава і мільйони людей, які її підтримують. Та вона зібралася із силами і показала прекрасний результат", - розповів батько дівчинки.

"2008 року на дитячому Євробаченні від України виступала старша сестра Насті Вікторія. Вона тоді посіла друге місце. Ми врахували всі помилки і недоліки у виступі Віки і виправили їх цього року", - додав Ігор.

Всього у фіналі Євробачення взяли участь 12 країн-учасниць. Анастасія Петрик виконувала пісню "Небо", яку сама написала.

"Над піснею ми працювали майже рік. Кілька разів переробляли окремі фрази в тексті, 5 разів переписували фонограму. Костюм для Насті шила дизайнерка Діана Дорожкіна. Майже півроку разом обговорювали всі деталі костюму. Розробили 5 варіантів. Обрали той, який найбільше відповідав пісні і образу", - розповів Ігор Петрик.

"В Україні в нашу перемогу не вірили. Казали: "Навіть, якщо Настя покаже прекрасний результат, їй не дадуть перемогти через нестабільну ситуацію в Україні". Та ми на перемогу сподівалися. Ще перед початком конкурсу всі учасники дитячого євробачення взяли участь в записі фінальної пісні. Вже тоді музичний продюсер Євробачення сказав, що Настя обов'язково увійде до трійки лідерів. Наступного дня на першій репетиції всі європейські газети написали, що в Європу приїхала українка - друга Крістіна Алгілера. Настя подружилася з усіма конкурсантами. Після закінчення фіналу майже всі учасники конкурсу привітали Настю з перемогою. Ще до оголошення результатів вони все зрозуміли", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Анастасії Петрик за перемогу на дитячому Євробачені батьки куплять собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі