Ексклюзиви
вівторок, 16 жовтня 2012 16:28

"Образилася на журналістів" — Гайтана пояснила, чому пропала після "Євробачення"

"Образилася на журналістів" — Гайтана пояснила, чому пропала після "Євробачення"
Співачка закрилась від преси Фото: showbiz.delfi.ua

Гайтана вперше заговорила після "Євробачення". Співачка так образилася на українських журналістів, що на півроку просто зникла зі світських тусовок та відмовлялась від будь-яких інтерв'ю. Нині ж вона виринає із забуття і запевняє, що не пропала, повідомляє ТСН.

"Образилася на журналістів. Після цього всього, що почали виливати на екрани. Як все підноситься вульгарно, брудно, негативно", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Співачка каже, що 15-те місце на конкурсі, яке уся країна сприйняла як поразку, вона вважає вдалим виступом - позитивні емоції, приємні спогади, нові знайомства. Гайтана запевняє, що після конкурсу концертів у неї стало більше. Тепер виступає у Швеції, Лондоні, Казахстані. А на випади української преси просто не зважає.

"Після "Євробачення" я тиждень відіспалася, а потім почалося знову життя. Депресії не було, я відразу почала займатися справою. Я закрилася просто від преси", - підкреслила вона.

Після "Євробачення" в Інтернеті з'явились чутки, що через невдалий виступ Гайтани від неї пішов її продюсер і коханий Едуард Клім. Про особисте життя співачка розповідає неохоче. Однак переконує, що усе це лише плітки. Насправді вони із Клімом все ще разом — живуть, записують нові пісні та знімають кліпи.

"У нас все чудово. Продюсер від мене не пішов. Ви напевно переплутали мене з іншим артистом, від кого пішов продюсер", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творці пісні Гайтани переконані, що співачка провалилась на "Євробаченні" через політику

У Гайтани великі плани. Вона багато працює, мріє бути не тільки співачкою, а й звукорежисером. І ще не покидає надії вийти заміж за Едуарда Кліма.

"Не можу сказати, що я з цією думкою засинаю, прокидаюся, що мені потрібно бути нареченою. Звичайно ж не можу сказати: "Ні, весілля не буде! Ніякого заміжжя!" Зрозуміло, що коли-небудь це станеться", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «"Образилася на журналістів" — Гайтана пояснила, чому пропала після "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути