четвер, 31 травня 2012 13:18

Спецтема: Євробачення-2012

Творці пісні Гайтани переконані, що співачка провалилась на "Євробаченні" через політику

Творці пісні Гайтани переконані, що співачка провалилась на "Євробаченні" через політику
"В Європі її, як то кажуть, схавають" Фото: стоп-кадр з YouTube

Гайтана провалилась на "Євробаченні" через політику. У цьому впевнені творці її пісні "Be My Guest". Олексій Майоров та Ігор Буренков вважають, що отримати Гайтані більше балів завадило ставлення європейців до України, а не до співачки та її пісні.

Сама Гайтана свій виступ досі не коментує і вже третій день ховається у своєму будинку в центрі столиці. Особистий водій приносить їй пакунки з продуктами та цигарки. А напередодні забрав білу сукню, у якій Гайтана виступила в Баку і зайняла 15-те місце на "Євробаченні-2012", повідомляє ТСН.

Автори пісні кажуть, що їм ґрунтовно поспілкуватися зі співачкою теж поки що не вдалося.

"З Гайтаною ми зустрілися вже в аеропорту після виступу. Дійсно був дуже сильний виступ. Зазначу, що після виступу України, Швеції та Росії - це три єдиних виступи, коли зал дійсно стояв", - прокоментував "ТСН.Особливе" Олексій Майоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Напевно самовпевненість їх і погубила" - Тимофій Нагорний про команду Гайтани

"Гайтана - дуже сильна людина. Я думаю, що все нормально. Звичайно 15 місце - це не сильно добре. Але враховуючи те, як зараз Україну починають ізолювати з різних сторін... "Євробачення" дасть їй поштовх вперед. Я більш ніж впевнений, що в Європі її, як то кажуть цим терміном, схавають", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Творці пісні Гайтани переконані, що співачка провалилась на "Євробаченні" через політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути