четвер, 11 жовтня 2012 17:36

"Гурт "ВІА Гра" може бути тільки у нас"

"Гурт "ВІА Гра" може бути тільки у нас"
Фото: lady.tsn.ua

"Гурт "ВІА Гра" може бути тільки на нашій території", - каже виконавчий директор фестивалю "Червона Рута" Мирослав Мельник.

Нещодавно гурт залишила учасниця Санта Дімопулос. Також після заміжжя Єви Бушміної пішли чутки про розпад колективу. Продюсер проекту Костянтин Меладзе стверджує, що гурт продовжує існувати у складі Альбіні Джанабаєвої та Бушміної. "Чорненьку" для трійки саме шукають. Це буде 15-й склад гурту.

"Складно уявити, що на Заході під однією назвою протягом 12-ти років можуть виступати різні виконавці, коли фонограми залишаються ті самі, - продовжує Мельник. - Це мені нагадує період правління Путіна і Медвєдєва — один два терміни побув, інший — так само. Але нічого не не змінилося - фонограма залишилася тією ж. Чим далі на Схід, тим цікавіші метаморфози відбуваються. Тільки у нас при відборі виконавців на першому місці стоїть зовнішній вигляд. Очевидно, наш споживач любить тіла і у пориві може заплатити за це гроші.  Музика "ВІА Гри" розрахована у першу першу на того слухача, який готовий заплатить за неї великі гроші. "Лучшие друзья девушки это бриллианты" - це не сфера інтересів звичайних українців, це сфера інтересів заможних людей. Колектив не є новаторським, хоча як композитор Костянтин Меладзе талановитий. Їхня музика неконфліктна. Вона не виховує слухача, а ласкає його, гладить. Це музика для тих, хто має статки, втомився від роботи і хоче відпочити".

Зараз ви читаєте новину «"Гурт "ВІА Гра" може бути тільки у нас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі