Ексклюзиви
вівторок, 10 липня 2012 14:06

"ВІА Гра" тримається тільки на розкрученому бренді і хороших піснях Меладзе" - Мейхер

"ВІА Гра" тримається тільки на розкрученому бренді і хороших піснях Меладзе" - Мейхер
Співачка назвала золотий склад групи - Брежнєва, Сєдокова і вона Фото: mygazeta.com

Надія Мейхер зізналася в одному з інтерв'ю, що ніякий склад групи "ВІА Гра" не зрівняється з часами участі Анни Сєдокової, Віри Брежнєвої і самої Надії. На думку співачки, "ВІА Грі" скоро прийде кінець.

Надія Мейхер стрімко повертається в світ після народження дочки. Так, екс-учасниця "ВІА Гри" все частіше з'являється на світських тусовках і перед об'єктивами фото-і телекамер. На інтерв'ю співачка також щедра, завдяки чому журналістам вдалося з'ясувати, що думає Надя про нинішній склад групи і що чекає на колектив в майбутньому.

"Повернувшись в групу в 2009 році, я говорила продюсерам, що це вже не та "ВІА Гра", яка була з часів "золотого складу" - тоді в колективі співали Віра Брежнєва, Аня Сєдокова та Я. Зараз група тримається тільки на розкрученому бренді і хороших піснях Костянтина Меладзе. Шлях "ВІА Гри" повинен був закінчитися давно. Але рано чи пізно на нас чекає фінішна пряма. Тому не важливо, які дівчата входять до складу групи. Поки слухають пісні, "ВІА Гра" жива. Хоча, в будь-якому випадку це вже не моя історія", - поділилася Мейхер роздумами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надію Грановську надихає новонароджена дочка

Нагадаємо, що в нинішньому складі групи "ВІА Гра" виступають Санта Дімопулос, Альбіна Джанабаєва і Єва Бушміна.

Зараз ви читаєте новину «"ВІА Гра" тримається тільки на розкрученому бренді і хороших піснях Меладзе" - Мейхер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути