вівторок, 03 квітня 2012 11:13

У Надії Мейхер перейми почалися в магазині

У Надії Мейхер перейми почалися в магазині
Син співачки дуже трепетно ставиться до молодшої сестрички Фото: livestory.com.ua

Ведуча програми "Неймовірна правда про зірок" на каналі СТБ Надія Мейхер повертається в ефір вперше після народження дочки. Вчора вийшла перша програма після короткочасної декретної відпустки відомої ведучої та співачки.

Примітно, що саме в цей день, 2 квітня, виповнюється рівно рік, як учасниця популярної групи "ВІА Гра" Надія Мейхер разом з Григорієм Решетніком ведуть програму "Неймовірна правда про зірок", повідомляє прес-служба каналу.

Телеведуча вперше розповіла про народження дочки в ексклюзивному інтерв'ю "Неймовірна правда про зірок", яке телеглядачі побачать вже в одній з найближчих програм.

Як розповіла Надія Мейхер знімальній групі програми, в п'ятницю 22-го березня вони з цивільним чоловіком Михайлом Уржумцевим прогулювалися по магазинах, коли вона відчула, що почалися перейми. Михайло тут же відвіз кохану до пологового будинку, і вже о 00:10 дитина з'явилася на світ. Пологи пройшли успішно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер заплатила за пологи 1,5 тисячі гривень

"Коли дитину поклали мені на груди, я відчула себе найщасливішою жінкою в світі", - зізналася Надія своєму співведучому Григорій Решетніку.

Син Надії Мейхер - 9-річний Ігор - дуже трепетно ставиться до молодшої сестрички, щасливий, коли йому дозволяють потримати дитину на руках. Зараз, каже Надя, дочка зовні більше схожа на свого тата, чим невимовно його радує, але все ж Михайло Уржумцев сподівається, що з віком у неї проявляться і мамині риси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер народила дівчинку

Ім'я для своєї дочки Надя обрала завчасно: "Коли я вперше її побачила, то зрозуміла, що саме так її і звуть". Але як саме назвали маля - Надія тримає в секреті до офіційної реєстрації. "Єдине, що можу сказати - це точно не ім'я бабусь або кого-небудь з родичів. Я в цьому плані дуже забобонна".

Зараз ви читаєте новину «У Надії Мейхер перейми почалися в магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути