Ексклюзиви
вівторок, 27 березня 2012 13:43

Тетяна Котова проливала сльози після того, як пішла з "ВІА Гри"

Тетяна Котова проливала сльози після того, як пішла з "ВІА Гри"
Котова знайома з новою учасницею колективу Сантою Фото: guide-official.com

Колишня учасниця "ВІА Гри" Тетяна Котова шкодувала, що пішла з групи. Про це співачка розповіла Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

Між тим Котова зізналася, що знайома з новою учасницею колективу Сантою Дімопулос. Нагадаємо, дівчина посіла в групі місце Надії Мейхер, яка нещодавно стала вдруге мамою.

"Ми з нею були знайомі в той час, коли я співала в групі. Я можу сказати, це хороший вибір Костянтина Меладзе", - підкреслила співачка.

На запитання ведучої про те, чи не пропонував Костянтин Меладзе Котовій співпрацю, як у випадку з іще однією колишньою учасницею "ВІА Гри" Вірою Брежнєвою, Тетяна відповіла: "Я по доброму заздрю Вірі Брежнєвій, тому що вона працює з Костянтином Меладзе, а я - ні".

Крім того, співачка поділилася, що шкодувала про те, що пішла з колективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинний виступ "Віа Гри" коштує 30 тис. євро

"Ми виступали на одному концерті саме з групою "ВІА Гра" і я виходила після групи. І звісно я чула ці пісні, які я співала: "Цветок и нож", "Поцелуи", "Обмани, но останься"... Звісно я в той час... У мене навіть сльози якось з'явилися. Я звісно шкодувала, що пішла", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Котова проливала сльози після того, як пішла з "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути