Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2011 16:26

Санта Дімопулос кинула сина заради "ВІА Гри"

Санта Дімопулос кинула сина заради "ВІА Гри"

Нова учасниця жіночого колективу Санта Дімопулос, яка замінила вагітну Надію Мейхер-Грановську, залишила сина Даніеля і зайнялася розвитком своєї музичної кар'єри.

У минулі вихідні в Одесі відбувся концерт найсексуальнішого тріо українського і російського шоу-бізнесу "ВІА Гра" за участю нової солістки Санти Дімопулос. На своєму першому виступі дівчина трохи переживала, проте виглядала досить мило і граціозно рухалася.

"Думала, що "ВІА Гра" вже не та, але тепер бачу: є ще порох в порохівницях. Сама не очікувала, що почну танцювати, а Санта, як на мене, не поступається Наді. Інша справа, що Мейхер - вже ветеран групи, вона як бренд. Тому дівчині потрібно буде постаратися, щоб компенсувати її відсутність", - підкреслила одна з прихильниць групи.

Між тим з'ясувалося, що заради успішної кар'єри в суперпопулярному колективі Санта Дімопулс буквально пожертвувала своєю сім'єю, зокрема, трирічним сином Даніелем. Дівчина залишила хлопчика на піклування рідних і колишнього чоловіка, українського шоумена Андрія Джеджулу. Санта пообіцяла, що, як тільки викроїть час, обов'язково буде проводити його з сином. Проте є серйозні сумніви: у групи досить щільний гастрольний графік і навряд чи новоспечена артистка зможе приділяти малюку багато уваги.

Нагадаємо, нова учасниця жіночого тріо Санта Дімопулос є чемпіонкою світу з бодібілдингу та фітнесу, крім цього дівчина професійно займалася спортивними бальними танцями. Продюсер гурту Костянтин Меладзе покладає на дівчину великі надії. Сама Санта в захваті, що її прийняли в дівочий колектив. Дівчина зізналася, що давно хотіла співати в групі.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос кинула сина заради "ВІА Гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути