середа, 30 листопада 2011 13:59

Санта Дімопулос у "ВІА Грі" замінила вагітну Надію Мейхер
7

Місце чорненької Наді Мейхер, яка йде з групи в декрет, в тріо "ВІА Гра" зайняла співачка Санта Дімопулос. Перший концерт оновленого складу буде другого грудня в Одесі.

"Санту я знаю з 2009 року, коли вона була в мене на українській "Фабриці". Впевнений, що після довгої музичної паузи ми почнемо новий етап в житті групи, з новою солісткою, новою піснею та новим кліпом", - наголошує один із продюсерів групи Костянтин Меладзе.

Сама Санта в захваті, що її прийняли в дівочий колектив.

"Я чекала цього кілька років. Коли тільки починала робити перші кроки на сцені, завжди знала, що хочу працювати лише з Костянтином Меладзе. Саме в нього найкращі пісні та найкраща музика. Всі пісні "ВІА Гри" знаю на пам'ять, так що мені не доводиться вчити слова", - зазначила Санта.

Кажуть, що теперішній коханий Санти Володимир Самсоненко, син чоловіка Валентини Семенюк, не в захваті від вибору Санти. Він начебто поставив ультиматум: або він, або "ВІА Гра".

Санта народилась в Києві. В дитинстві професійно займалась танцями. Була заміжньою за шоуменом Андрієм Джеджулою. Від нього народила сина Данієля, якому зараз чотири роки. Кажуть, що пара розлучилася через те, що Санта покинула сина на нянь заради проекту "Фабрика зірок". Там співачка також надовго не затрималась, пішовши однієї із перших. Цього року в Таїланді дівчина завоювала титул "Володарка найкращої фігури на планеті" на чемпіонаті світу по бодібілдінгу, фітнесу та атлетизму за версією Всесвітньої Федерації WBPC.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос у "ВІА Грі" замінила вагітну Надію Мейхер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути