середа, 16 листопада 2011 13:50

На місце Надії Мейхер у "ВІА Грі" прийде коханка Володимира Самсоненка - ЗМІ

На місце Надії Мейхер у "ВІА Грі" прийде коханка Володимира Самсоненка - ЗМІ

Зовсім нещодавно підтвердилися чутки про те, що Надія Мейхер стане мамою.

Шанувальники співачки помітили кругленький животик під час одного з випусків телепрограми, яку веде Мейхер-Грановська. Далі приховувати факт виявилося неможливим. Та ще й колега Надії по групі Єва Бушміна написала в своєму Твіттері: "Так, Надя дійсно чекає на малюка. Ми дуже за неї раді! Носимо фруктики і гарний настрій!"

Так що тепер питання, хто замінить сексапільну брюнетку у дівочій групі, постало, як кажуть, руба. Спочатку ходили чутки, що нікого продюсери колективу шукати не будуть і "ВІА Гра" на час декрету Мейхер перетвориться на дует. Але, як стало відомо, місце "чорненької" в групі може зайняти Санта Дімопулос.

24-річна модель вже пробувала себе на ниві шоу-бізнесу: співала в групі "Сьоме небо" і брала участь в шоу "Фабрика зiрок", де, як видно, і сподобалася продюсеру Костянтину Меладзе.

Але найбільше красуня, яка виграла нещодавно в Бангкоку титул "Міс фітнес", відома своїм особистим життям. Від цивільного шлюбу з Андрієм Джеджулою у Санти є син. Але останні пару років у моделі бурхливий роман з Володимиром Самсоненком - пасинком колишньої голови Фонду держмайна Валентини Семенюк.

За словами оточення Санти, нещодавно співачка обмовилася, що збирається працювати у відомому музичному колективі.

Щоправда, на шляху до музичних рейтингів і хіт-парадів стоїть її коханий. Нібито Володимир проти того, щоб його дівчина постійно пропадала на гастролях.

Продюсер гурту Костянтин Меладзе офіційно поки нічого не коментує. Але, як стало відомо з його оточення, поки нову солістку пред'являти публіці не планується. Мовляв, коли продюсери точно визначаться з кандидатурою нової "віагри", тоді і зберуть прес-конференцію.

Між тим, нещодавно ходили чутки, що в групі співатиме українська співачка Катерина Гудаева. Писали навіть, що нова пісня і відео поп-колективу в оновленому складі з'являться в ротації вже на початку листопада 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «На місце Надії Мейхер у "ВІА Грі" прийде коханка Володимира Самсоненка - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути