пʼятниця, 01 червня 2012 09:40

Надію Грановську надихає новонароджена дочка

Надію Грановську надихає новонароджена дочка
Співачка мучилася страшним токсикозом Фото: segodnya.ua

Популярна виконавиця і колишня солістка дівочого колективу "ВІА Гра" Надія Мейхер-Грановська дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про свою вагітність і дочку Анну.

Нагадаємо, Надія Мейхер-Грановська народила другу дитину в березні. Дівчинка з'явилася на світ в одній з центральних київських клінік. Хоча виконавиця та її цивільний чоловік, бізнесмен Михайло Уржумцев, розглядали варіант пологів у Москві. За пару тижнів до пологів в Київ до Надії приїхала її мама і сестра, щоб допомагати на перших порах з немовлям, а вже напередодні пологів в Україну прилетів і Уржумцев, який до цього в Києві був наїздами.

Сама артистка розповіла, що вагітність була незапланованою, і Надія довго не здогадувалася, що чекає на дитину. "Незважаючи на всі жіночі нюанси, про цікавий стан я дізналася не одразу. У той час у "ВІА Гри" без перерв йшли гастролі і нездужання списувалося на втому. І тут раптом почався настільки жорсткий токсикоз, що я перетворилася на зомбі: живу на автоматі, прокидаюся і засинаю в однаковому стані слабкості, весь час щось десь болить... Зі старшою дитиною нічого подібного я не відчувала. До того ж геть пропав апетит, нудило навіть при будь-якому запаху їжі. У той час я, можна сказати, не жила, а існувала. В результаті замкнулася, не хотіла ні з ким спілкуватися, розмови в групі звела до мінімуму. Дивуюся, як ніхто нічого не запідозрив. Навіть мама не зрозуміла, думала: Надя просто сильно втомилася", - поділилася Грановська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Надії Мейхер перейми почалися в магазині

Коли ж з'ясувалося, що Надія вагітна, вона поділилася радісною новиною зі своїм коханим, Михайлом Уржумцевим: "Чесно, ми не очікували, що це станеться зараз. Звичайно, будучи здоровими і закоханими один в одного людьми, ми припускали, що коли-небудь народимо дитину, жили за принципом: Бог дасть - народимо. Але не тоді". Незважаючи на численні чутки, що Уржумцев нібито сильно розсердився, дізнавшись, що у нього буде дочка, а не син, Надія спростувала цю інформацію, повідомивши, що Михайло був абсолютно щасливий. Радів і старший син Мейхер - дев'ятирічний Ігор. "Він тоді обійняв мене і сказав: "Ой, здорово". І зараз Ігор мене абсолютно не ревнує до Ані. Напевно, через те, що я, нарешті, вдома і проводжу з ним багато часу. Хоча і працюю, як раніше, на телебаченні", - розповіла Грановська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Надії Мейхер кинув вагітну співачку

Артистка розповіла і про материнські турботи: "Аня, як будь-яке немовля, просить їсти по кілька разів за ніч, а іноді під ранок, коли спати б та й спати, проситься гуляти. Але ж у мене в цей день можуть бути ще й зйомки. Мене дитина так надихнула, що я ніби заново народилася. Повне відчуття, що все моє єство саме цього і жадало. Я стала значно м'якше, терпиміше. Дивовижно!"

Зараз ви читаєте новину «Надію Грановську надихає новонароджена дочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути