Ексклюзиви
пʼятниця, 26 листопада 2010 10:30

Надя Мейхер повернулася у ВІА Гру через матеріальне питання

Надя Мейхер повернулася у ВІА Гру через матеріальне питання

Учасниця групи ВІА Гра Надія Мейхер розповіла про те, навіщо вона поміняла прізвище, на що витрачає гроші, і де вона їх бере.

Надія зізналася, що її звали зніматися в кіно.

"У кіно я б хотіла спробувати. Були навіть якісь пропозиції, але зовсім не те, що мені цікаве. Звали на серіал якийсь. Давно. Спочатку по телефону говорили про роль навченої досвідом жінки, психолога. Я відповіла: "Добре, намалюємо". Але коли прийшла на проби, виявилось, що повинна грати стерву, яка ходить по трупах. А я не знаю, як це зробити", - зізналася співачка.

На питання про те, скільки вона ще планує бути Надею Грановською з ВІА Гри, співачка відповіла: "Напевно, я буду вже нею завжди".

"Навіть коли я пішла з групи і повернула своє справжнє прізвище - Мейхер, мене продовжували називати Грановською. Образ закріпився в свідомості людей - нічого не поробиш. Але я перестала обурюватись із цього приводу", - говорить Надія.

Також Мейхер розповіла, чому повернулася в групу.

"На рішення вплинули не тільки творчі, але і матеріальні речі. Але в цілому за ті три роки, що я майже не з'являлася на сцені, у мене відбулася серйозна переоцінка цінностей. Я, можна сказати, тільки нещодавно усвідомила, що співачка - це і є моя професія. Отже не можу назвати це "кроком назад". Я знаю для чого і навіщо це роблю. Впродовж тих років, що мене не було в групі, мені кілька разів пропонували повернутися - я категорично відмовлялася. Але потім ми домовилися з Костянтином Меладзе, що я повернуся, зате пізніше отримаю повну підтримку мого сольного проекту, про який мрію давно. Такий ось джентльменський change. Це не просто дівчинка психанула - і захотіла назад, це був усвідомлений мій вибір на користь майбутнього. Студенткою-максималістом я вже була в своєму житті, мені вистачило", - розповідає Надія.

"Коли я тільки повернулася, мене абсолютно не задовольняв склад. Я не бачила перспектив, не відчувала драйву. Але тепер, коли до нас прийшла нова, дуже бойова дівчинка, мені знову почало цікаво працювати. Найближче майбутнє я точно пов'язую з цим складом. Але передчуття таке, що роки через два-три в моєму житті може все помінятися", - говорить співачка.

"Я з дитинства мріяла про сцену. Не можу пояснити чому. У мій час це навіть не було модним. Це зараз такий бум - всі дівчатка хочуть на сцену. А в 1995-му році такого не було в помині. Про що тоді дівчатка мріяли? Зустрічатися з хлопчиками, вдало вийти заміж. Серед моїх шкільних і студентських подруг не знаю жодної, хто хотів би стати співачкою", - розповіла Надя.

"Рік тому я не те що не хотіла виходити на сцену - хотіла взагалі кардинально змінити своє життя. Була божевільна ідея поїхати з країни. До Америки. Щоб втекти від всього. Я хотіла знову стати звичайною людиною, якої ніхто не впізнає і не чіпає. Я навіть дізнавалась інформацію, як що зробити, де я житиму, чим займатимусь, - згадує співачка. - Паралельно я серйозно займалася вокалом, і якось прийшла до викладача і запитала в лоб: "Скажіть чесно, мені варто далі продовжувати? Я зможу розвинути свій голосовий апарат до серйозних можливостей?" Вона сказала: "Так, тільки потрібно багато працювати". І ми почали займатися академічним вокалом. Кінець кінцем саме це, а не естрадний спів, дало мені поштовх до того, щоб повернутися".

"Будь у мене дуже багато грошей, я б подорожувала постійно. Об'їздила би весь світ. Це моя мрія. Поки не можу собі цього дозволити", - говорить Надя.

"Я марнотрат страшний. Витрачаю на шмотки. На фотоапаратуру. У мене Canon останньої моделі і чотири серйозні об'єктиви. Я витратила силу-силенну грошей на професійні іграшки, але ані трохи не жалкую. Не можу передати словами, яке задоволення я отримую від фотографування. Ще люблю декор. Обожнюю вінтажні речі - тумбочки, полички, картинки всякі. Заходжу в магазин - і скуповую все підряд, не можу зупинитися", - зізнається Грановська.

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Надя Мейхер повернулася у ВІА Гру через матеріальне питання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути