Ексклюзиви
понеділок, 15 листопада 2010 16:24

Надя Мейхер захопилася чоловіком Анастасії Заворотнюк

Надя Мейхер захопилася чоловіком Анастасії Заворотнюк

Учасниця ВІА Гри Надія Мейхер кинула нареченого, з яким зустрічалася більше двох років.

Надя знайшла в собі сили попрощатися з коханим чоловіком, але рани співачка заліковує зовсім не наодинці.

Як розповіли учасники проекту "Лед и пламень", в якому Надя блищить в парі з фігуристом Петром Чернишевим, саме через нього - чоловіка Анастасії Заворотнюк - співачка розпрощалася із заможним підприємцем Михайлом Уржумцевим.

Бізнесмен познайомився з Грановською в Москві на одній зі світських вечірок, на яку випадково потрапив з другом-політиком. Закохавшись в сексуальну поп-діву з першого погляду, Уржумцев не раз вислуховував від приятелів побажання: "Бійся роману із зіркою, вони люди влюбливі".

Три місяці поспіль провівши на тренуваннях з Чернишевим, Надя зрозуміла, що "золота клітка" - не для неї. Непомітно для самої себе зірка ВІА Гри поповнила лави знаменитостей, які закохалися - хай і ненадовго - на проекті Іллі Авербуха.

"Надя за останні два тижні встигла вщент розсваритися з нашою ведучею Настею Заворотнюк, яка свого чоловіка ніколи ні з ким ділити не буде, - розповіли на майданчику "Лед и пламень". - Раніше вона їздила чи не щодня тренуватися до Києва - у них там з Мішею був будинок. Він взагалі-то там і є, але вона тепер перебралася в зйомну квартиру на Садовому кільці в Москві і живе одна".

Чернишев про почуття Грановської добре обізнаний, але живе як і раніше із Заворотнюк і говорить, що щасливий у шлюбі, вечорами залишаючи майданчик то з партнеркою, то з дружиною.

Life Showbiz

Зараз ви читаєте новину «Надя Мейхер захопилася чоловіком Анастасії Заворотнюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути