вівторок, 28 лютого 2012 12:56

Чоловік Надії Мейхер кинув вагітну співачку

Чоловік Надії Мейхер кинув вагітну співачку

Відома виконавиця, колишня солістка найсексуальнішого тріо естради "ВІА Гри" Надія Мейхер-Грановська дізналася, що чекає на дівчинку. Її цивільний чоловік, бізнесмен Михайло Уржумцев, був не дуже радий цій новині.

В одній з московських клінік, де спостерігалася Надія Грановська, розігралася буквально мелодрама. Коли ультразвукове дослідження показало, що виконавиця чекає на дівчинку, а не на хлопчика, майбутній татусь Михайло Уржумцев пішов, гучно грюкнувши дверима, залишивши свою кохану одну.

Можна тільки уявити стан Грановської. Невідомо, чи стало саме це причиною погіршення самопочуття Надії, однак її поклали в клініку на збереження. Там артистка пролежала деякий час, потім виписалася і взагалі полетіла до Києва, незважаючи на досить пізній термін вагітності.

У своєму рідному місті Надія Грановська не працює, а відвідує різні дитячі магазини. Так, нещодавно майбутню матусю помітили в одному з відділів іграшок, де артистка з задумливим виглядом розглядала полки і вибирала дитячі товари. На Грановську було складно не звернути уваги: яскраво-червоне пальто, підбори, прибране волосся. Неозброєним оком видно округлений животик виконавиці. Цікаво, що магазини Надія відвідувала в гордій самоті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Мейхер довго не говорила про свою другу вагітність

Злі язики стверджують, що Грановська і Михайло Уржумцев серйозно посварилися, і тепер в житті артистки залишилося тільки двоє чоловіків - її дев'ятирічний син Ігор і продюсер Костянтин Меладзе. До слова, той не забуває про колишню вихованку: "Надія Грановська скоро народить другу дитину. А потім, я думаю, ми будемо займатися її сольною кар'єрою".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Надії Мейхер кинув вагітну співачку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути