середа, 10 жовтня 2012 17:37

Альона Вінницька розповіла про свої стосунки з Надією Мейхер

Альона Вінницька розповіла про свої стосунки з Надією Мейхер
Співачка заявила, що в її часи в групі "ВІА Гра" можна було виходити заміж Фото: file.liga.net

Альона Вінницька не підтримує тісних дружніх стосунків зі своєю колишньою колегою по групі "ВІА Гра" Надією Мейхер. Однак завжди рада бачити її на будь-яких заходах. Про це Вінницька розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"У нас хороші стосунки, дружні, але ми не спілкуємося щільно. Просто ми дуже раді завжди одна одну бачити, якщо перетинаємося десь. І взагалі я дуже тепло до неї ставлюся. Сподіваюся, що вона теж. Але такої якоїсь міцної дружби у нас немає", - зізналася співачка.

Крім того Вінницька прокоментувала чутки про те, що у "ВІА Грі" дуже жорсткі умови за контрактом, який забороняє учасницям виходити заміж і народжувати дітей. Ці чутки поновилися з відходом з групи Санти Дімопулос, яка нещодавно вийшла заміж за Володимира Самсоненка. За словами Вінницької, в її час у складі групи "ВІА Гра" можливо було вийти заміж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Вінницька не розуміє нудистів і не любить лежати на пляжі

"Надя ж народила дитину. І в ті часи це було можливо. Я не знаю, як це пояснити. Просто нам подобалося те, чим ми займалися. Хотілося більше творчості", - туманно заявила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Альона Вінницька розповіла про свої стосунки з Надією Мейхер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути