вівторок, 22 травня 2012 09:30

"Така в нас порода: груди є, а тіло худюще" — мама Олени Вінницької про її фігуру

"Така в нас порода: груди є, а тіло худюще" — мама Олени Вінницької про її фігуру
Першим хлопцем співачки був її теперішній чоловік Фото: from-ua.com

В співачки Олени Вінницької не було хлопців окрім її нинішнього чоловіка Сергія Большого. Про це мама співачки Тамара Василівна розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я й не пам'ятаю, щоб донька у 15 на побачення просилася. В неї першим хлопцем був теперішній чоловік Сергій Большой. Вони вже 19 років разом. Пам'ятаю, як він вперше прийшов просити руки Олени. А перед тим вона каже: "Мама, мені зробили пропозицію". А я питаю: "Так в чому проблема?". "Та от Сергій боїться прийти". А я їй кажу:"Ну, раз ти погодились, то я тут при чому? Не я вибираю, а ти". Через пару днів Сергій зайшов. Худенький такий, але високий. Я на нього так дивилася задерши голову. І каже:"Тамара Василівна, прошу руки вашої доньки". Їм тоді по 18 було лише. Але що в цьому житті не побоялася, то віддати Альонку йому. Чогось він сподобався мені. Ми за 19 років з ним ні разу не посварилися. Правда, вони відразу почали жити окремо. І це правильно. Недарма ж кажуть, що теща із зятем мають бути на відстані. Зараз я їжджу помагаю їм. Квіти саджаю, їжу привожу. Сергій найбільше любить борщ, холодець, а шубу просто обожнює. Я в них на кухні не готую, а в себе. Вдома знаю свою плиту і сама собі хазяйка", - зазначила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Вінницька мріє про дітей

Між тим тема онуків для Тамари Василівни закрита.

"Я не хочу про це говорити. В мене є онук від старшого сина Андрія, Максим 20 років. Син в Альонки водієм працює. Такий собі сімейний бізнес. Ще всім цікаво, чому Альона така худа. Так я вам скажу, що була точно така як і вона, поки не народила. Така в нас порода: груди є, а тіло худюще. Нічого, як кажуть, кістки є — сало наросте", - переконана жінка.

Зараз ви читаєте новину «"Така в нас порода: груди є, а тіло худюще" — мама Олени Вінницької про її фігуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути