четвер, 17 травня 2012 14:13

Олена Вінницька в дитинстві малювала коней

Олена Вінницька в дитинстві малювала коней
Зі співачкою в дитинстві не було жодних проблем, стверджує її мати Фото: obozrevatel.com

Олена Вінницька з дитинства добре малювала і любила коней. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла мама співачки Тамара Черкасова.

"Оленка коней дуже любила. Я ж працювала вихователем в садку, а Оленка була в паралельній групі. І всі діти малюють шпаківню, а Оленка коня. Приходить до мене вихователька і каже: "Тома, а що це таке, ми всі шпаківні, а Альона твоя коня". А я, щоб заступитися за доньку, відповідаю: "Дівчата, розумієте, вона вже відійшла від вашої шпаківні". Вона коней досі малює. Моя улюблена картина - наче кінь народжується із піни. Просто завмираю біля неї. Або розмалювала ліхтарі вуличні конями. Всі, хто приходять, кажуть: "Боже, як красиво". Думають, що вона їх десь за кордоном купила", - зауважує Тамара Василівна.

Проблем із Вінницькою в дитинстві не було ніяких.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альона Вінницька мріє про дітей

"Ніколи в нас не було проблем. Боже, та вона ніколи не обмальовувала шпалерів, не била стакани, не лізла в духовку. Я могла спокійно піти на базар, в магазин. Головне, щоб в неї на столі був пластилін, фарба і папір. Виходжу з квартири і кажу: "Альонка, он на плиті м'ясо кипить. Будь ласка, виключи газ через 15 хвилин". Вона подивиться на годинник і виключає", - стверджує мама співачки.

Зараз ви читаєте новину «Олена Вінницька в дитинстві малювала коней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути