пʼятниця, 05 жовтня 2012 17:48

Санта Дімопулос пішла з гурту ВІА-Гра

Санта Дімопулос пішла з гурту ВІА-Гра
Весілля Дімопулос та Самсоненка відбулося нещодавно. Фото: tsn.ua

Санта Дімопулос вже не є учасницею популярного гурту "ВІА-Гра". Про це повідомляється на офіційній сторінці групи в Facebook.

Раніше повідомлялося, що після того Дімопулос вийшла заміж за Володимира Самсоненка, в ЗМІ з'явилися чутки, що вона йде з групи, бо хоче співати сольно.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що її місце в групі може посісти Марія Яремчук. Втім, сама Марія ці чутки спростувала.

"Насправді я більше позиціоную себе як сольна співачка. До того ж мені ніхто не робив жодної пропозиції, тому не знаю, наскільки це правда. З Костею Меладзе зараз дійсно працюю, він написав мені пісню "Со мной опять", на яку ми вже відзняли відео", - зауважила Марія Яремчук в коментарі Gazeta.ua.

Продюсер "ВІА-Гри" Костянтин Меладзе давно говорив, що хоче змінити склад групи. Так влітку він шукав заміну Альбіні, яка вже давно хоче піти з колективу. На її місце розглядалась кандидатура підопічної Алана Бадоєва — Крістіни Межинської.

"Переговори щодо Крістіни йшли. Меладзе навіть приходив на зйомки її кліпу "До рассвета", де вона знімалась із Хесусом Лусом. Поки що нема офіційного підтвердження, але все може бути", - дізналась Gazeta.ua в кулуарах.

За останньою інформацією, Меладзе взагалі хоче розпустити групу. Година їх виступу коштує $30 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Санта Дімопулос пішла з гурту ВІА-Гра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути