понеділок, 24 вересня 2012 15:56

Андрій Джеджула забрав машину Санти Дімопулос в день її весілля

Андрій Джеджула забрав машину Санти Дімопулос в день її весілля
Авто було його подарунком Фото: kino-ukraina.com.ua

Андрій Джеджула вирішив помститися колишній дружині - солістці гурту ВІА Гра Санті Дімопулос. У день її весілля він забрав з-під будинку подаровану ним машину.

Як би шоумен Андрій Джеджула не намагався показати байдужість, його, схоже, таки зачепило, що екс-дружина і мати його дитини Даніеля покохала іншого і вийшла заміж. В день весілля солістки ВІА Гри Санти Дімопулос і бізнесмена Володимира Самсоненка Андрій Джеджула викрав з-під будинку мами співачки подаровану ним машину.

Незабаром на його сторінці в соціальній мережі з'явилося повідомлення: "Люди добрі, якщо хто хоче їздити швидше, продам свій BMW 540, 4,4 л. Двигун. Мені вже потужності не вистачає".

"Андрюша, напевно, тому ти викрав у моєї мами з-під будинку (в день мого весілля) MAZDA 3, яку подарував мені 5 років тому. Дуже "по-чоловічому", - написала Санта у відповідь.

Відзначимо, весілля Санти Дімопулос та Володимира Самсоненка грали в Римі. На церемонію були запрошені близько ста гостей. Серед них були і колеги Санти по групі ВІА Гра Альбіна Джанабаєва і Єва Бушміна, які, схоже, не сильно веселилися.

До речі, Наталя Окунська - свідок на весіллі Санти Дімопулос та Володимира Самсоненка розповіла, що всім гостям категорично заборонено коментувати урочистість і показувати фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Семенюк-Самсоненко пообіцяла не лізти в сімейне життя Санти і Володимира

Як і планувалося спочатку, свято тривало два дні. У перший день гості відпочивали в одному з найкращих ресторанів Риму, з вікон якого видно було всю столицю, а у другий день перемістилися в одну з резиденцій Папи Римського - замок 15-го століття Одескалькі-Орсіні.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Джеджула забрав машину Санти Дімопулос в день її весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути