четвер, 04 жовтня 2012 16:44

Яремчук може зайняти місце Санти, а Межинська - Альбіни

Яремчук може зайняти місце Санти, а Межинська - Альбіни
Костянтин Меладзе написав пісню для Марії Яремчук ФОТО: showbiz.delfi.ua

Після того, як учасниця тріо "ВІА-Гра" Санта Дімопулос вийшла заміж за Володимира Самсоненка, в ЗМІ з'явилися чутки, що вона йде з групи, бо хоче співати сольно. Її місце в групі може посісти Марія Яремчук. Gazeta.ua Марія ці чутки спростувала.

"Насправді я більше позиціоную себе як сольна співачка. До того ж мені ніхто не робив жодної пропозиції, тому не знаю, наскільки це правда. З Костею Меладзе зараз дійсно працюю, він написав мені пісню "Со мной опять", на яку ми вже відзняли відео", - зауважує Марія Яремчук.

Поки Санта знаходиться в медовому місяці із чоловіком, дівчата з групи, Альбіна Джанабаєва та Єва Бушміна, співають удвох. У такому складі вони відіграли свій останній концерт в Мінську.

Костянтин Меладзе давно говорив, що хоче змінити склад групи. Так влітку він шукав заміну Альбіні, яка вже давно хоче піти з групи. На її місце розглядалась кандидатура підопічної Алана Бадоєва — Крістіни Межинської.

"Переговори щодо Крістіни йшли. Меладзе навіть приходив на зйомки її кліпу "До рассвета", де вона знімалась із Хесусом Лусом. Поки що нема офіційного підтвердження, але все може бути", - дізналась Gazeta.ua в кулуарах.

За останньою інформацією, Меладзе взагалі хоче розпустити групу. Година їх виступу коштує $30 тисяч.

Зараз ви читаєте новину «Яремчук може зайняти місце Санти, а Межинська - Альбіни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути