вівторок, 29 січня 2013 13:05

Голандський художник фотографує штучні хмари у порожніх кімнатах галерей
5

Фото: Фото: berndnaut.nl

Світлини молодого голандця стали частиною виставки із назвою "Незбагненне", що відкрилася в одній із галерей Лондона, передає Подробности. Художник фотографує хмари  у порожніх кімнатах.

Штучні хмари вдалося створити за допомогою апарата, який виробляє дим. А в приміщенні утримували певну температуру й вологість. На створення фотографій митця надихнули величезні пусті зали музеїв. Йому захотілося трохи оживити сумну картинку.

"Хмари - це усього лише поєднання диму і світла у зволоженій кімнаті. Складність у тому, що подібний ефект, створюється штучно і триває кілька секунд. Тож потрібно встигнути сфотографувати найкрасивішу мить народження хмари", - каже художник Бернднаут Смайлд.

Залу із незвичайними світлинами доповнили не менш оригінальні скульптури. На підлозі та меблях розклали залізних ляльок і кулі, наповнені хутром.

Зараз ви читаєте новину «Голандський художник фотографує штучні хмари у порожніх кімнатах галерей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі