Ексклюзиви
пʼятниця, 12 травня 2017 16:53

Євробачення-2017: нові 10 фіналістів та ексклюзивні коментарі (фоторепортаж)
8

Прес-конференція 10 фіналістів другого півфіналу Євробачення-2017: Крістіан Костов, Болгарія
Фото: Gazeta.ua
Прес-конференція 10 фіналістів другого півфіналу Євробачення-2017: Naviband, Білорусь
Прес-конференція 10 фіналістів другого півфіналу Євробачення-2017
Прес-конференція 10 фіналістів другого півфіналу Євробачення-2017: Імрі від Ізраїлю та Аня від Болгарії
Прес-конференція 10 фіналістів другого півфіналу Євробачення-2017: Імрі від Ізраїлю та Аня від Болгарії

Сталі відомі імена ще десяти фіналістів у результаті другого півфіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017. Всього на завершальному етапі конкурсу 13 травня виступлять представники 26 країн-учасників.

У другому півфіналі перемогли співаки з Болгарії, Білорусі, Хорватії, Угорщини, Данії, Ізраїлю, Румунії, Норвегії, Нідерландів та Австрії. Вони поділилися враженнями від участі у музичній першості, яка цього року проходить в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017: Як конкурсант від Італії вчив танцювати з мавпою

У мене немає якогось особливого секрету успіху. Протягом виступу відчував підтримку своїх рідних та делегації. Це дуже допомогло. Вже отримав привітання від Діми Білана. Він залайкав мою фотографію в Instagram та привітав мене", - сказав учасник від Болгарії 17-річний Крістіан Костов.

У мене немає якогось особливого секрету успіху. Протягом виступу відчував підтримку своїх рідних та делегації. Це дуже допомогло. Вже отримав привітання від Діми Білана. Він залайкав мою фотографію в Instagram та привітав мене", - сказав учасник від Болгарії 17-річний Крістіан Костов

Він – один із наймолодших співаків на конкурсі. Представив пісню Beautiful Mess. 2014 року на російському конкурсі "Голос. Діти" переможець Євробачення-2008 Діма Білан був наставником Костова.

Днями з'явилася інформація про те, що Крістіан Костов виступав в анексованому Криму 1 червня 2014 року на День захисту дітей. Служба безпеки поки що не підтвердила і не спростувала це. Учасниці Євробачення-2017 від Росії Юлії Самойловій СБУ заборонила в'їзд в Україну через незаконний перетин співачкою державного кордону 2015-го.

"Наша мова – чудова. Вона допомогла потрапити до фіналу. Дякуємо глядачам за те, що зрозуміли пісню та відчули любов, яку ми закладали у неї", - сказав учасник гурту Naviband від Білорусі Артем. Вперше за всю історію конкурсу заспівали композицію білоруською – "Гісторыю майго жыцця".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один з учасників Євробачення-2017 представив нову версію конкурсної пісні

Виконавець з гурту JOWST від Норвегії привітав країни Півночі, які пройшли до фіналу. Всього їх три. Це також Данія та Швеція.

Знаю, що зараз Україна переживає важкі часи. Хорватія пройшла через це. Але ми з вами. Українці сильні. Все буде добре", - зауважив Хак Худек від Хорватії. На Євробаченні заспівав композицію My Friend

Знаю, що зараз Україна переживає важкі часи. Хорватія пройшла через це. Але ми з вами. Українці сильні. Все буде добре", - зауважив Хак Худек від Хорватії. На Євробаченні заспівав композицію My Friend.

Виконавці з Румунії Ілінка та Алекс привезли на конкурс пісню Yodel It!. Це суміш поп-музики, хіп-хопу та йодля. Остання - техніка співу без слів зі швидким переключенням голосових регістрів. "Переживали, чи зможуть глядачі підспівувати йодлем. Але у всіх вийшло", - сказала Ілінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Євробачення заспівав у столичному барі

Від Нідерландів до фіналу пройшов гурт O'G3NE. Його складають тріо сестер - Ліза, Емі та Шеллі. Конкурсну пісню Lignt and Shadows написав їх батько Рік Воль. Дівчата присвятили перемогу у півфіналі своїй хворій матері

Родзинкою шоу стало зізнання, яке зробили учасниці від Македонії Яні Бурчеській. Батько її майбутньої дитини Олександр зробив пропозицію одружитися під час прямого ефіру. Вона погодилася.

У першому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 виступили 18 конкурсантів. Десятеро з них пройшли до фіналу, який відбудеться 13 травня. У наступний тур пройшли представники Молдови, Азербайджану, Греції, Швеції, Португалії, Польщі, Вірменії, Австралії, Кіпру та Бельгії.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2017: нові 10 фіналістів та ексклюзивні коментарі (фоторепортаж)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі