Ексклюзиви
четвер, 11 травня 2017 19:45

Один з учасників Євобачення-2017 представив нову версію конкурсної пісні

Один з учасників Євобачення-2017 представив нову версію конкурсної пісні
Учасниця від Німеччини на Євробаченні-2017 заспівала під гітару. Фото: Gazeta.ua

Учасниця від Німеччини на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 Levina розповіла про композицію Perfect Life, з якою виступатиме. Виконала її під гітару.

"У моїй пісні йдеться про те, що не треба боятися помилок, бо вони - частина життя. Незважаючи на помилки, які інколи трапляються, не потрібно здаватися. Треба продовжувати йти до своєї мрії. Це ідеальне життя", - сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналісти Євробачення-2017 відповіли на запитання преси (фоторепортаж)

"Сенс конкурсної композиції збігається з моїм творчим кредо, яке витатуюване на правій руці. Воно звучить як "план А". Означає головну мету і зміст мого життя - це музика. "Плану Б" немає. Треба займатися улюбленою справою і здійснювати свої мрії", - додала Levina.

Конкурсантка представить Німеччину у фіналі Євробачення 13 травня.

Учасник від Італії на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 Франческо Габбані показав, як виконувати танцювальні рухи з мавпою. На музичній першості заспіває композицію Occidentali's Karma ("Карма на західний манер").

Зараз ви читаєте новину «Один з учасників Євобачення-2017 представив нову версію конкурсної пісні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі