четвер, 11 травня 2017 18:47

Євробачення-2017: Як конкурсант від Італії вчив танцювати з мавпою

Євробачення-2017: Як конкурсант від Італії вчив танцювати з мавпою
Євробачення-2017: Як конкурсант від Італії вчив танцювати свій номер. Фото: Gazeta.ua

Конкурсант від Італії на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 Франческо Габбані показав, як виконувати танцювальні рухи з його виступу.

На музичній першості заспіває композицію Occidentali's Karma ("Карма на західний манер"). Танцюватиме на сцені з мавпою, про яку згадує у пісні.

"На початку приспіву необхідно підняти руки вгору і трохи зігнути у ліктях. Нахиляємо руки вправо-вліво на один, два, три. Спершу вправо. На чотири згинаємо праву ногу в коліні і піднімаємо вгору, коли руки підняті і нахилені вліво. Далі на п'ять, шість, сім - рухи тільки руками. На вісім також піднімаєте ліву ногу, зігнуту в коліні", - сказав Габбані. І ще раз виконав приспів композиції разом з танком.

"Такі рухи ми придумали, бо я не дуже вмію танцювати. Вони дуже прості. Як бачите, їх може повторити кожен. У пісні іронізуємо над жителями західних країн, які вважають, що вони можуть адаптувати під себе східну культуру і наділити її західними рисами", - додав італієць. В композиції згадані Будда і нірвана, а також теорія еволюції і походження людини від мавпи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробачення-2017: Франческо Габбані з Італії показав свій виступ

Виступ представника Італії глядачі побачать у фіналі Євробачення 13 травня.

Згідно з рейтингом на Еurovisionworld.com, прогнозують перемогу Італії, яку представляє Франческо Габбані з піснею Occidentali's Karmа. Друге місце може посісти Болгарія, від якої виступить 17-річний Крістіан Костов з піснею Beautiful Mess, а третє - шведський співак Робін Бенгтссон з піснею I Can not Go On.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення-2017: Як конкурсант від Італії вчив танцювати з мавпою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі