понеділок, 23 липня 2012 13:45

Елтон Джон вперше за 22 роки очолив британський чарт

Елтон Джон вперше за 22 роки очолив британський чарт
Фото: mygazeta.com

Поп-співак Елтон Джон, який випустив кілька днів тому записаний спільної з групою Pnau альбом "Good Morning To The Night", повернувся на вершину британського чарту, повідомляє Official Chart Company.

Нинішній успіх став для Елтона Джона першим за останні 22 роки - востаннє альбом співака піднімався на перше місце хіт-параду в 1990 році, коли той випустив збірку "Very Best of Elton John". Останньою студійною роботою, дісталася до першого місця чарту альбомів Великобританії, була "Sleeping with the Past" 1989 року випуску.

Альбом "Good Morning To The Night" вийшов 16 липня. До платівки включені танцювальні ремікси на старі хіти Елтона Джона. У 2013 році Елтон Джон випустить новий студійний альбом "The Diving Board". Очікується, що диск надійде в продаж у березні. Точна дата релізу поки не визначена.

Що стосується "Good Morning To The Night", то диск змістив з першої позиції в хіт-параді платівку "Write It On Your Skin" Ньютона Фолкнера. Диск втратив відразу десять позицій і опинився на 11-му рядку. Другий після альбому реміксів Елтона Джона стала робота Maroon 5 "Overexposed". Третім став Френк Оушен з Channel Orange.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон вперше за 22 роки очолив британський чарт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі