Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2020 16:32

Екранізацію українського еротичного роману виклали у вільний доступ

Екранізацію українського еротичного роману виклали у вільний доступ
Фільм "Порядна львівська пані" за однойменним еротичним романом виклали у вільний доступ на YouTube-каналі Держкіно. Фото: youtube.com

Комедія "Порядна львівська пані" за романом Люби Клименко з'явилась у безкоштовному доступі. Фільм можна подивитися на YouTube-каналі Держкіно.

Головна героїня – сучасна інтелігентна жінка Пенелопа – живе у Львові і працює в архіві. Її життя складається за звичною схемою "родина – робота". Все порядно, культурно, чемно і нестерпно нудно. Втім, одного дня все змінюється. До архіву приїжджає у відрядження молодий доктор наук Дмитро Остромирський. Зустріч героїв призводить до шалених пристрастей і божевільних вчинків, за сюжетом.

За словами продюсера Юрія Мінзянова, основний меседж стрічки – не треба жити не своїм життям, не треба боятися змін, не треба боятися зустріти щире та ніжне кохання, яке змінює все життя, бо люди мають приносити задоволення та щастя одне одному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українську еротичну комедію заборонили знімати в університеті

Проєкт фільму став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно і отримав державну фінансову підтримку в розмірі 995 тис. грн. Режисерка – Наталя Пасеницька, авторка сценарію – Марина Меднікова. Головні ролі виконали актори Анастасія Карпенко та Володимир Губанов.

Роман "Порядна львівська пані" було видано 2006 року в київському видавництві "Дуліби". 2018-го вийшло друком п'яте, оновлене видання. Загальний наклад твору становить 15 тис. примірників.

Люба Клименко - псевдонім письменниці Марини Гримич. Так з 2006-го підписує свої твори еротичного змісту.

Зараз ви читаєте новину «Екранізацію українського еротичного роману виклали у вільний доступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі