понеділок, 13 червня 2016 17:27

Дует з українським корінням Bloom Twins виграв всесвітню музичну премію

Дует з українським корінням Bloom Twins виграв всесвітню музичну премію

Соня і Аня Купрієнко, що родом з Броварів, вже встигли завоювати симпатію меломанів Великобританії. Цікаво, що музичні критики з Лондона у своїх відгуках на пісні дуету назвали дівчат спадкоємицями Торі Амос і Portishead. Про дівчат-близнючок писали такі відомі видання, як The Daily Mail, The Guardian, The Sunday Times, Vogue, - пише Голос.UA. Відбулися фотозйомки Bloom Twins у Vogue Italia, Tank Magazine, Wonderland, Flaunt. Соня і Аня були моделями на London's Fashion Week.

BalconyTV.com - це відео-шоу, створене в 2006 році в Дубліні. Його команда знімає виступи музичних груп в жанрі "unplugged" на балконах, дахах і терасах. За 6 років свого існування географія BalconyTV розширилася до 60 міст в 30 країнах світу: США, Канаді, Мексиці, Аргентині, Перу, Бразилії, Індії, Південній Африці, Ізраїлі, Австралії, Японії, Кореї, Англії, Ірландії, Німеччині, Іспанії, Португалії , Греції, Італії, Австрії, Данії, Польщі, Чехії, Хорватії, Литві. Відмінними рисами шоу є характерний для цього міста вид, а також атмосферна зйомка і запису звуку в "польових" умовах.

Нагадаємо, що зовсім недавно, 30-го травня, відбувся перший великий сольний концерт Bloom Twins в Україні, в київському клубі Atlas.

Зараз ви читаєте новину «Дует з українським корінням Bloom Twins виграв всесвітню музичну премію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі