понеділок, 17 квітня 2017 21:45

Дівчина-монстр напала на місто

Дівчина-монстр напала на місто
Енн Хетеуей, яка зіграла Глорію, була вагітна Фото: BBC

27 квітня в український прокат вийде фантастичний бойовик "Моя дівчина - монстр" режисера Начо Вігалондо.

Головна героїня фільму дівчина Глорія. Вона втратила роботу. Розійшлася з нареченим та повернулася у рідну провінцію. Одного разу на корейський Сеул нападає монстр і Глорія здогадується: це якось пов'язано з її психічним станом. Під час зйомок Енн Хетеуей, яка зіграла Глорію, була вагітна.

"З одного боку, тут присутній комічний романтизм, який постійно спливає в американському кіно останніх трьох десятиліть. Особливо яскравими прикладами можуть служити такі легендарні картини, як "Секс, брехня і відео", "Красиві дівчата", "Ночі в стилі бугі", а з останніх - "500 днів літа", "Бідна багата дівчинка", "Маленька міс Щастя ". З іншого боку, це відсилання до фільмів про величезних монстрів, які, починаючи з "Кінг-Конга", стали класикою фантастики і жанру катастроф", - сказав Начо Вігалондо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу закінчити, як Барбі і Кен: ти накачана силіконом, а в мене немає яєць" - трагікомедія

У травні 2015 року було подано позов на творців фільму в зв'язку з обвинуваченням у істотному кількості посилань до фільму "Годзілла" 2014 року. Монстр, що демонструються в фільмі являє собою щось середнє між Годзілою і Грутом з фільму "Вартові Галактики". Бюджет стрічки 15 млн доларів.

Скоро в прокат вийде український фільм-фентезі про супергероїв "Сторожова застава". Стрічка знята за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. За сюжетом картини школяр Віктор потрапляє у минуле, де знайомиться з богатирями Олешком, Іллею та Добринею і разом з ними стає на захист Сторожової застави від половців.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина-монстр напала на місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі