вівторок, 23 липня 2019 21:45

Директор Sony пояснив провал "Людей в чорному"

Директор Sony пояснив провал "Людей в чорному"
"Люди в чорному: Інтернешнл" - продовження фантастичної кіно-серії 1990-х провалився в прокаті. vox-cdn.com

13-го червня у прокат вийшов фільм "Люди в чорному: Інтернешнл", який провалився в прокаті. Лише 25% кінокритиків залишилися задоволеними, за версією сайту Rotten Tomatoes. Голова кінокомпанії Sony Том Ротман прокоментував цю ситуацію.

На Землі живуть тисячі прибульців. Корпорація "Люди в чорному" створена для співпраці людей з представниками інопланетних цивілізацій. Агенти мають новітню зброю та обладнання. Наприклад, "нейралізатор" - інструмент для стирання пам'яті. Перезапуск серії фантастичних комедійних фільмів 1990-х про Нью-Йоркську корпорацію цього разу не обмежився американським містом. Компанія "Люди в чорному" вийшла на міжнародний рівень. На фоні постійних відряджень агентам доведеться боротися не тільки з прибульцями, а і зі шпигуном в колективі, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Генкс зіграв ведучого дитячої програми

"Мені, якщо чесно, здається, що глядачеві сподобався фільм, і акторський склад був відмінний. Тесса Томпсон і Кріс Хемсворт виконали чудову роботу", - каже Ротман. - "Але якщо ми і допустили помилку, то в тому, що у нас не було достатньо сильною ідеї в історії. Особливо якщо порівнювати, наприклад, з "Джуманджі", де дуже, дуже сильна ідея"

Сценарій написали автори "Залізної людини" Метт Холоуей і Артур Маркам. Анонімні джерела The Hollywood Reporter стверджують, що перший варіант історії був цікавішим: "Ви не станете кликати Кріса Хемсворт і Тессу Томпсон, якщо сценарій не добрий", - пишуть. Стверджують, що сценарій був злободенним. Головні антигерої нагадували групу The Beatles, - зливалися в одного великого злодія.

Не зважаючи на комерційний провал, студія Sony планують продовжити роботу над серією "Люди в чорному". Вони стверджують, що історія матиме новий формат — серіал або фільм для стрімінгових майданчиків.

Зараз ви читаєте новину «Директор Sony пояснив провал "Людей в чорному"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі