четвер, 11 липня 2013 19:23

Денис і Анастасія Матвієнки виступлять у старовинному замку

Автор: Фото: прес-служба Дениса Матвієнка
 

14 липня у старовинному замку Олавінлінні у Фінляндії в рамках Міжнародного фестивалю балету  DANCE OPEN відбудеться гала-концерт світових зірок балету "Зірки літніх ночей".

Фінське місто Савонлінна уже більше століття відоме своїм оперним фестивалем, на якому виступають найцікавіші голоси сезону. Однак уже три роки у Савонлінні відбувається петербурзький фестиваль  DANCE OPEN.  Експерти називають його одним із найбільш впливових форумів хореографічного світу. У замок Олавінлінна приїздять виступити солісти російських та світових труп, які знаходяться на піку свого творчого злету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя присутність в театрі за нинішнього керівництва неможлива" - Денис Матвієнко

14 липня у Савонлінну приїдуть українські танцівники Денис й Анастасія Матвієнки.

"Виступати на цьому майданчику — справжнє задоволення, - каже Денис. - Ми звикли танцювати у дуже красивих місцях, адже більшість театрів у світі — шедеври архітектури, але виступати у старовинному замку — особливе задоволення".

Подружжя Матвієнків виконає па-де-де з балету "Дон Кіхот". Також Денис Матвієнко разом Леонідом Сарафановим, солістом петербурзького Михайлівського театру, виконають фрагмент із балету "Quatro".

Автор: Фото: прес-служба Дениса Матвієнка
 

Нагадаємо, днями Денис Матвієнко таки отримав підпис директора Київської  опери Петра Чуприни під своєю заявою про звільнення з театру.

Зараз ви читаєте новину «Денис і Анастасія Матвієнки виступлять у старовинному замку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі