четвер, 20 вересня 2012 19:10

Дату мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" у Києві перенесли

Дату мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" у Києві перенесли
Ілля Авербух представляє льодове шоу за мотивами фільму Чарлі Чапліна "Вогні великого міста" за участю зірок російської сцени. Фото: afisha.bigmir.net

Організатори перенесли дату мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" через технічні причини. Спектакль покажуть лише 27 вересня у Києві. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів майстер спорту, автор ідеї та продюсер мюзиклу Ілля Авербух.

Нагадаємо, що раніше організатори планували прем'єру мюзиклу у Києві на 26 вересня.

"По певним технічним проблемам спектакль перенесли. На день раніше ми вже всі тут будемо. Ніяких проблем не буде з тими, хто купив квитки на 26 вересня. Всі квитки дійсні і ніхто не збирається їх переоцінювати. Усім цим ми вже займаємося і придумаємо як морально компенсувати людям, що їм прийдеться почекати ще один день. Сподіваюся, що всі поставляться з розумінням і ніхто не постраждає від того, що так трапилося. Хоча такі зміни не додають настрою ні мені, ні організаторам, ні глядачам", - розповів Ілля Авебух.

Крім того, гастрольний тур іншими містами України організатори не проводитимуть через те, що всі льодові стадіони зайняті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Led Zeppelin випустить фільм з останнього концерту

"На жаль, тур по Україні не вибудовується. В Україні складна для нас ситуація, навіть трохи не зрозуміла. Тому що всі льодові стадіони настільки зайняті, що туди потрапити неможливо. Це страшний головний біль, щоб знайти майданчик і показати спектакль. Значить їх немає, або мало. Ми планували виступ у Донецьку, Дніпропетровську та можливо у Харкові", - розповів Ілля Авербух.

Мюзикл відбудеться у "Палаці спорту" о 19.00 годині. Вперше виставу показали півтора роки тому у Москві. Згодом у Сан-Петербурзі, Лондоні, тепер і в Києві.

Мюзикл "Вогні великого міста" - це льодовий спектакль, який поєднує вокал, пластику танцю, динаміку фігурного катання, емоційність драматичної сцени і циркове мистецтво. Зірковий склад учасників - Олексій Ягудін, Тетяна Навка, Роман Костомаров, Тетяна Тотьмяніна, Максим Маринін, Марія Петрова, Олексій Тихонов. Також живий звук у виконанні солістів відомих мюзиклів "Метро", "Notre Dame De Paris", "Ромео і Джульєтта".

Зараз ви читаєте новину «Дату мюзиклу на льоду "Вогні великого міста" у Києві перенесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі