четвер, 20 вересня 2012 17:17

"Веремій" презентує свій перший альбом

Автор: Фото: hutir.info
  "Веремій" представляє рідкісний для України стиль melodic-heavy-folk
"Веремій" представляє рідкісний для України стиль melodic-heavy-folk

22 вересня фолк-роковий гурт "Веремій" презентує свій перший альбом "Там, де сонце встає". Концерт команди відбудеться о 19 годині у Малій Опері (Дегтярівська,5).

"Наші пісні про українців і для українців.Про минувщину і питання, які сьогодні актуальні українській спільноті, - розповідає вокаліст гурту Віталій Калініченко. - За концептуальну основу взяли "Слово о полку Ігоревім" .Використали поетизовану систему образів. І вийшло наше маленьке диво".

Музиканти обіцяють на концерті рок-шоу в антуражному приміщення. Покажуть струнний квартет, театралізовану концептуальну оповідь і оновлені костюми. У альбомі зібрано 10 основних треків та 2 бонусних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві вперше прозвучить 5 нових пісень "Нічних снайперів"

Гурт "Вермій" створили у 2002 році. Однак активно грати почали у 2009-ому. Змінили стиль, долучили до складу музикантів на флейті, скрипці, сопілці, віолончелі. Зараз у гурті 8 постійних учасників.

У 2009-ому "Веремій" став переможцями фестивалю "Бандерштат" та у подарунок отримали можливість відзняти кліп. У грудні торік гурт презентував відео на пісню "Тихий гай". Режисер ролику Андрій Приймаченко.

Вхід на концерт "Веремію" коштуватиме 40 гривень; (25 - для тих, хто прийде у вишиванці ); у день концерту 50 гривень.

Зараз ви читаєте новину «"Веремій" презентує свій перший альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі