середа, 19 вересня 2012 21:23

У Києві вперше прозвучить 5 нових пісень "Нічних снайперів"

У Києві вперше прозвучить 5 нових пісень "Нічних снайперів"
Виступ Арбєніної відбудеться у столичному Міжнародному центрі культури та мистецтв. Фото: krasbilet.ru

29 вересня у Києві з новою програмою виступить петербурзький гурт "Нічні снайпери".

Виступ відбудеться у Міжнародному центрі культури та мистецтв. 5 пісень із нового альбому "4" прозвучать уперше.

Останнім часом Арбєніна часто приїжджала до Києва - була суддею на конкурсі "Голос країни". Потоваришувала з Олександром Пономарьовим, Русланою, учасниками проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбєніна подарувала Пономарьову шолом, а Руслана — картину зі Швейцарії

"У роботі вона сувора - навіть на репетиції вимагала, щоб усе було на 200% зроблено. Змушувала на повну викладатися. Але водночас вона дуже чуйна. Могла анекдот розказати, коли треба, чаю принести. Возилася з нами, як зі своїми дітьми. Так виходило, що в мене чи не кожна пісня - попса. А Діана, хоч і вся рокерша, навчила мене по-іншому сприймати поп-музику. Щоб вона подобалася", - розповіла співачка Наталія Гордієнко, фіналістка конкурсу "Голос країни".

Подейкували, що учасників "Голосу країни" можуть запросити на розігрів.

"Мене не запрошували, і я до цього не дуже добре ставлюся. Люди, які йдуть слухати Діану Арбєніну, хочуть почути Діану Арбєніну, а не Наташу Гордієнко. Це зайве. На концерт піду обов'язково. На такі виступи треба ходити виключно у фан-зону, бо потрібно стрибати", - зазначила Гордієнко.

Зараз ви читаєте новину «У Києві вперше прозвучить 5 нових пісень "Нічних снайперів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі