вівторок, 13 грудня 2011 21:56

Заради кар'єри співачки Наталя Гордієнко взула підбори та показала декольте
19

Фото: Фото Наталії Чубенко

В понеділок екс-підопічна Діани Арбеніної, одна із учасниць проекту "Голос країни", Наталя Гордієнко підписала контракт із найбільшою в світі музичною компанією "Universal Music Group".

"Погодьтеся, що не запропонувати Наташі контракт було б фантастичним непорозумінням. В контракт ми не вписували абсолютні дурниці, типу не змінювати колір волосся, чи не вагітніти, або заміж не виходити, чи навпаки йти від чоловіка. Ми ж не "карабаси-барабаси", які хочуть зіпсувати Наташу. І це не продюсерський проект. Ми би хотіли якомога більше відкрити її як артистку", - запевняє генеральний директор компанії Дмитро Конов.

Гостей на вечірці пригощають сирними та м'ясними нарізками, шашликом та червоним вином.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Хадсон на "модній" церемонії показала пружні сідниці

Із колег по шоу Гордієнко прийшли привітати співаки Ваня Ганзера, Фагот, Даша Мінєєва та діджей Анатолій Анатолійович. Наташа на вечірці змінила свій звичний образ джинсів та кедів на майки із відкритим декольте та 10-сантиметрові підбори.

"Я вже навчилася на них ходити і зрослася настільки, що навіть в посякденному житті ношу 10-сантиметрові підбори. Навіть прикольно. Правда, в метро ще не одягаю. Там все-таки простіше в кедах", - зауважує новоспечена зірка.

Із Арбеніною Гордієнко підтримує стосунки.

"Вона мені каже: "Наташка, я все жду, когда услышу твои песни по радио". І в мене є надія, що скоро хоча б одна з'явиться", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Заради кар'єри співачки Наталя Гордієнко взула підбори та показала декольте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути