неділя, 14 серпня 2011 17:07

Арбєніна подарувала Пономарьову шолом, а Руслана — картину зі Швейцарії
10

Фото: ФОТО: прес-служба співака

Співак Олександр Пономарьов відсвяткував свій 38-й День народження.

"Цілий день провів зі своїм сином Сашою. Ганяли на великах, "фафациклі". Він подарував мені леопардика. Віка (дружина співака, з якою триває процес розлучення — ред. ) написала смс-ку", - зазначив співак.

Із друзями Пономарьов святкував у п'ятницю у заміському ресторані "Партизан". Співак з'явився на власний День народження на білому БРДМі (броньована розвідувально-дозорна машина - ред.) вартістю приблизно 300 тис гривень.

"Починаючи із 30-річчя святкую свої Дні народження у певному стилі. Вже були у піратському, індійському, ганстерському стилях. Цьогоріч обрав військову тематику", - пояснив співак.

На свято зібралось з півтори сотні гостей. Для них існував дрес-код — приходили у камуфляжному одязі, тельняшках, вбранні медсестри. Сам співак був у повсякденному вбранні — світло-зелений светр, штани та кеди. Пригощали стравами польової кухні, які готували на вогнищі, салом, копченим м'ясом.

Зараз триває процес розлучення Пономарьова з його другою дружиною Вікторією. Вона звинувачувала його у викраденні її автомобіля та подружній зраді.

"Не можу сказати нічого поганого про людину, з якою прожив 5 років", - співак від коментарів відмовляється. На святі виглядав щасливим, багато сміявся.

Привітати співака прийшли дружина Остапа Ступки Ірина з донькою, дизайнери Оксана Караванська та Сергій Єрмаков, генеральний директор групи каналів "1+1" Олександр Ткаченко та інші.

Одна з останніх з'явилась російська співачка Діана Арбєніна з шоломом на голові. Вони разом зі співаком судять конкурс "Голос країни". Декілька разів вступали у суперечки. Шолом виявився подарунком - нещодавно співак придбав мотоцикл Honda Valkyrie.

Руслана з чоловіком Олександром Ксенофонтовим подарували Олександру картину із Швейцарії.

Донька від першого шлюбу з Альоною Мозговою Євгенія подарувала парфуми, друзі - полотно та масляні фарби. Співак також захоплюється малюванням.

Близько до ночі співак відійшов від свої правил і заспівав на власному Дні народженні. Також разом з друзями грав на барабанах і клавішних.

Зараз ви читаєте новину «Арбєніна подарувала Пономарьову шолом, а Руслана — картину зі Швейцарії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути