понеділок, 18 липня 2011 14:13

Співакам із "Голосу країни" платять по 400 грн за виступ
15

Фото: Фото: Жанна Ютовець

Минулої неділі в одному із павільйонів на ВДНХ пройшов перший ефір вокального шоу "Голос країни". Заспівало по шість учасників команди Олександра Пономарьова та Діани Арбеніної.

Продюсер шоу Костянтин Меладзе ще не знає, чи працюватиме він з кимось із артистів: "Задайте мені це питання 11 вересня, коли будуть оголошені переможці шоу. Навіть не уявляю, з ким би міг працювати. Повірте, в нас зараз стільки роботи, така каша в голові, що не до цього. Взагалі артист може і сам про себе подбати. Тут він отримує хороше промо. Їм роблять зачіски професійні перукарі, візажисти, співати їх вчать професійні артисти. Це треба використовувати і надалі. А те, що в проекті немало відомих співаків, то хто їх знає? Тренери наші їх не знають. Лише глядачі. А це не вплине на голосування. Хто як заспіває, так і пройде далі".

Глядачам найбільше сподобався спільний виступ Олександра Пономарьова та Діани Арбеніної. Рок-вокалістка групи "Ночные снайперы" вийшла у квітчастому сарафані із босими ногами.

Багато учасників шоу вже співають на професійній сцені або по клубах.

"Я дуже розлютився, коли вчора Даша Мінєєва прийшла із підірваними зв'язками, а сьогодні так зробив Діма Теймуразов. Якщо хочете співати по своїх клубах — співайте. Нічого було йти в серйозний проект. Тому хай для когось це буде уроком", - розізлився на своїх підопічних Олександр Пономарьов і обох виставив на дуель. В результаті з проекту вилетів Діма Теймуразов.

"Ну, я знаю, що в мене унікальний тембр голосу. Тому мені б дуже хотілося, аби мої пісні також колись виконували люди. Так як я зараз співаю чиїсь", - зауважила Даша Мінєєва перед своїм виступом.

"Я знаю, що ви вже себе "Голосом країни " називаєте. І зараз ви вже двічі це підкреслили. Так от я би радив вам бути трохи скромнішою", - порадив дівчині один із зіркових тренерів російський співак Стас П'єха.

По закінченню ефіру один із організаторів розповідає, скільки коштують виступи в клубах учасників проекту: "Ну, їм же треба чимсь собі на життя заробляти. Сюди вони прийшли, аби засвітити себе. Бо в клубах їм за виступ на групу платять по дві тисячі гривень. Тобто самому вокалісту перепадає гривень 400. А співають вони там до сьомого поту. Та вони і тому радіють, бо такі гроші на землі не валяються".

Зараз ви читаєте новину «Співакам із "Голосу країни" платять по 400 грн за виступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути